Προγνωστικά

Με χάντικαπ στο ντέρμπι του Ρουρ!

Ακούστε το άρθρο

Κουπόνι γεμάτο επιλογές είναι αυτό του Σαββάτου και επιλέξαμε δύο ματσάρες για να κάνουμε παιχνίδι. Κρατάμε το ασιατικό στο ντέρμπι μίσους του Ρουρ και το combo στη Μαδρίτη.

Σάλκε – Ντόρτμουντ

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη η Σάλκε, η οποία ωστόσο ηττήθηκε άδικα με σκορ 2-0 από τη Χόφενχαϊμ. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάει στο σημερινό ντέρμπι με ψυχολογία, παρότι ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι. Πάντως, η αναμέτρηση με την «αιώνια» αντίπαλο, είναι το πρώτο κρας τεστ για τον Ντέιβιντ Βάγκνερ και οι «βασιλικοί μπλε» καλούνται να δώσουν απαντήσεις. Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ δεν έδειξε τίποτα στο εκτός με την Ίντερ μεσοβδόμαδα. Ηττήθηκε 1-0 στο Μιλάνο και πλέον οι Ιταλοί την προσπέρασαν στη βαθμολογία. Με το ίδιο σκορ πάντως, είχε επιβληθεί το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα με σκορ 1-0 της Γκλάντμπαχ και μπήκε και πάλι στην κούρσα του τίτλου. Η Μπορούσια πάντως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Διανύει διάστημα αφλογιστία και δεδομένου πως μιλάμε για ντέρμπι, θα πάμε με την έδρα. Αγοράζουμε το ασιατικό χάντικαπ +0.25 της Σάλκε.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά από τέσσερα σερί ματς, επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Λεβερκούζεν μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εν τω μεταξύ, στο ίδιο γήπεδο στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 1-1 με τη Βαλένθια και είναι γεγονός πως οι «ροχιμπλάνκος» προβληματίζουν πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Στον αντίποδα, η Μπιλμπάο πλήρωσε ένα από τα ελάχιστα λάθη του τερματοφύλακα της Σιμόν και έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Βαγιαδολίδ. Ο κόουτς Γκαριτάνο επισήμανε πως ανάλογα λάθη απόψε δεν θα συγχωρηθούν στους Βάσκους, οι οποίοι πάντως τρέχουν σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Δεν θεωρούμε πως θα την πάρουν σήμερα αν και περιμένουμε να μην αφήσουν το ματς να ανοίξει, λόγω της καλής τους άμυνας. Πάμε με το combo του άσου με το over 3,5.

Δες εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ και διαβασμένες εκτιμήσεις για τα παιχνίδια του Σαββάτου

Όλη η επικαιρότητα