Πολιτική

Mε δικό τους κόμμα οι κτηνοτρόφοι στις Ευρωεκλογές

ktinotr.jpg
Ακούστε το άρθρο
Στις ευρωεκλογές κατέρχονται οι κτηνοτρόφοι με δικό τους ψηφοδέλτιο, όπως ανακοίνωσαν στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης του κλάδου που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο.

Οι κτηνοτρόφοι είχαν και προ καιρού κάνει γνωστή την πρόθεσή τους να κατέλθουν αυτόνομα στις ευρωεκλογές, αλλά πλέον επιβεβαιώθηκε επίσημα με την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Όπως επισημαίνουν, η πρωτοβουλία για κάθοδο στις ευρωεκλογές γίνεται με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων τους καθώς, παρότι, όλες οι κτηνοτροφικές οργανώσεις της χώρας έχουν αποταθεί προς όλους τους αρμόδιους για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν φέρει τον κλάδο σε τραγική κατάσταση, λύσεις δεν δόθηκαν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνουν -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Έφτασε η ώρα να παλέψουμε και εμείς οι άνθρωποι της παραγωγής πολιτικά, εφόσον δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή για το μέλλον μας. Δεν θα αφήσουμε πια να αποφασίζουν άλλοι για τη μοίρα μας και την πορεία μας».

Καταλήγοντας, καλούν στον πλευρό τους «όλους τους Έλληνες πολίτες που εκτιμούν τον αγώνα μας και μοιράζονται μαζί μας αυτό το άδικο καθεστώς της γραφειοκρατίας, της αβάσταχτης φορολογίας, της ανύπαρκτης υγείας και παιδείας, της μείωσης των εισοδημάτων, της τιμωρίας των ενεργών και παραγωγικών ανθρώπων και του ξεπουλήματος της αξιοπρέπειας της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών».

 
Πηγή: tovima.gr

Όλη η επικαιρότητα