Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με έδρα την Ηλεία «ρήμαζαν» την Αχαΐα!

sidera.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έκλεβαν τις σιδερόβεργες, τους αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί, το έσκασαν, αλλά ύστερα από λίγο επέστρεψαν για να… πάρουν το αυτοκίνητο! Ο λόγος για δύο Βούλγαρους ηλικίας περίπου 55 και 37 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι και συνελήφθησαν από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί, οι δύο δράστες είχαν φθάσει με το όχημά τους από την Ηλεία στα Παλαιά Σφαγεία που βρίσκονται στον Πρέβεδο του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας και είχαν αρχίσει την… αποξήλωση των σιδερόβεργων που βρίσκονται στις κολόνες του εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν επ’ αυτοφώρω να έχουν στην κατοχή τους μέρος των κλοπιμαίων, συνεχίζοντας παράλληλα ανενόχλητοι την παράνομη δράση τους. Όταν όμως κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί, εγκατέλειψαν το σημείο και άρχισαν να τρέχουν μέχρι που… προσωρινά εξαφανίστηκαν!

Είχαν παρατήσει όμως τα… σύνεργά τους όπως και το όχημα και ύστερα από λίγες ώρες επέστρεψαν να το παραλάβουν, θεωρώντας πως οι αστυνομικοί έχουν φύγει. Όμως το σημείο και ιδίως το όχημα είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και τους έκαναν «τσακωτούς».

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία του Α.Τ. Χαλαδρίτσας, με τους δύο Βούλγαρους δράστες τελικά να ομολογούν πως στα τέλη Απριλίου είχαν αφαιρέσει και πάλι σίδερο από το ίδιο κτίριο, το οποίο και είχαν πωλήσει σε μάντρα οικοδομικών υλικών στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας έναντι του χρηματικού ποσού των εκατό περίπου ευρώ. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή των δύο αλλοδαπών και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Όλη η επικαιρότητα