Ηλεία

Με αισιοδοξία οι αγιασμοί στην Πηνεία

Ο  καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε την Τετάρτη το πρωί και  στα σχολεία της δημοτικής ενότητας Πηνείας.

Παρευρεθήκαν ο αντιδήμαρχος στην δημοτική ενότητα Πηνειας κ .Βασίλης  Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ.Μάκης  Μπούρας, ο δημοτικός σύμβουλος κ Κώστας  Αναγνωστόπουλος και οι τοπικοί πρόεδροι των κοινοτήτων Αυγής, Εφύρας και Σιμόπουλου κ.κ. Παναγιώτης  Ευσταθόπουλος, Χαράλαμπος Τσαρούχας και Θεόδωρος Λεωνιδόπουλος.  Τον αγιασμό τέλεσαν οι εφημέριοι Εφύρας και Σιμόπουλου πατέρες Νικόλαος Βασιλακόπουλος και Σπυρίδων Τσαγρής.

Μετά τον αγιασμό απευθυνόμενος στις μαθήτριες και τους μαθητές ο αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος,  μεταξύ  άλλων,  τους ευχήθηκε να έχουν μια αποδοτική χρονιά με υγεία, να είναι επιμελείς,  ώστε και με την βοήθεια των δάσκαλων και καθηγητών να επιτύχουν το στόχο που έχουν βάλει.

«Από σας περιμένουμε πολλά, γιατί εσείς είστε το μέλλον του τόπου που είστε η νέα γενιά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος σημείωσε ότι η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα τους, για να λύνονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν, ώστε η εκπαιδευση τους να εξελίσσεται ομαλά χωρίς διατάραξη του σχολικού τους προγράμματος.

Στο Λύκειο Σιμόπουλου όπου ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος κ. Μπουρας αποχαιρέτησε τους μαθητές με ιδιαίτερη συγκίνηση διότι μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής του σχολείου.  Αφού τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή σχολική χρονιά, τους προέτρεψε να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνουν καλύτεροι και αποδοτικότεροι. Ιδιαίτερα ζήτησε από τους μαθητές της τρίτης τάξης να ξεπεράσουν τους μαθητές της προηγούμενης χρονιάς σε επιτυχίες σε ΑΕΙ.

Όλη η επικαιρότητα