Μπάσκετ

Με πέντε μεγάλες επιχειρήσεις η νέα εμφάνιση του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Με την τελευταία λέξη της μόδας θα ντυθεί φέτος ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .Ήδη η εντυπωσιακή εμφάνιση σχεδιάστηκε και είναι έτοιμη για παραγωγή .

Πέντε μεγάλες επιχειρήσεις θα κοσμούν την φάνελλα και το σορτς του ΑΣΣΑ .

Αναλυτικά :

Η εταιρεία αισθητικής υγιεινής CLEARNET με έδρα τον Πύργο και δραστηριοποίηση σε όλη την Δυτική Ελλάδα .
Πρόεδρος της εταιρείας ο Ιωάννης Γιαννακόπουλος γνωστός για την αγάπη του και την προσφορά του στον αθλητισμό .
Η εταιρεία ηλεκτρικών ειδών ΠΑΡΡΑΣ . Με δυο καταστήματα στην Αμαλιάδα και ένα στον Πύργο . Γνωστή οικογένεια για την συνεχόμενη προσφορά της στα κοινά του τόπου μας . Ηγείται ο Κώστας Παρράς ένας άνθρωπος που πάντα ανταποκρίνεται σε ότι βοήθεια του ζητηθεί . Επώνυμος φίλαθλος αλλά και με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο . Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Τα καταστήματα γυναικείων και ανδρικών ρούχων ISTANTE . Δεσπόζουν στην τοπική αγορά αλλά και στο Ιόνιο .
Με 2 καταστήματα στον Πύργο , ένα στην Σκαφιδιά και ένα στο Αργοστόλι .
Η Νίκη Χρονοπούλου μια επιχειρηματίας που βλέπει μπροστά και με στρατηγικές κινήσεις έχει καταστεί σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση με πελατολόγιο από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης .Με μεγάλη διαχρονική προσφορά στον αθλητισμό του νομού μας .
Η εταιρεία ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ .Με έμφαση στον επαγγελματικό εξοπλισμό αλλά και στις καθημερινές ανάγκες του σπιτιού . Με μεγάλες ευκαιρίες και προσφορές αγοράς .
Με καταστήματα στον Πύργο , την Αμαλιάδα και την Γαστούνη ο Σταύρος Ζαφειρόπουλος έχει πετύχει να συνδυάσει τις καθημερινές μας ανάγκες με την ΠΗΓΗ αλλά και να αναπτύσσεται διαρκώς στο χονδρικό εμπόριο.
Το φροντιστήριο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ . Έχει βάλει τη σφραγίδα του στο μέλλον των παιδιών μας .
Με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλαδικές .0 Πέτρος Θεοδωρόπουλος και ο Σωτήρης Γκρίλας έχουν συνδυάσει το όνομα τους με την επιτυχία των μαθητών αλλά και με την προσφορά τους στον αθλητισμό .
Νέοι άνθρωποι με παιδαγωγικό πνεύμα αλλά πνεύμα προσφοράς .
Η οικογένεια του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ θερμά ευχαριστεί όλους τους μεγάλους χορηγούς για την πολύτιμη προσφορά τους και εύχεται οι επιχειρήσεις τους να συνεχίσουν να δεσπόζουν στην αγορά τα επόμενα χρόνια .

Όλη η επικαιρότητα