Προγνωστικά

Με ψυχολογία στα ύψη η Ουνιόν

Με ελάχιστες αγωνιστικές να μένουν, πλέον, για την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, κάθε ματς αποτελεί ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων αρκετών ομάδων.
Ακούστε το άρθρο

Με ελάχιστες αγωνιστικές να μένουν, πλέον, για την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, κάθε ματς αποτελεί ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων αρκετών ομάδων. Πριν τη… καταιγίδα από αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο, σήμερα έχουμε το «πρόγευμα», όπως κάθε Παρασκευή. Μάθε τα πάντα για το pamestoixima εγγραφή

Στη Μπουντεσλίγκα, η Ουνιόν μετά το διπλό που πήρε στη Λειψία θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, υποδεχόμενη την υποβιβασμένη Γκρόιτερ Φιρτ στο Βερολίνο.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Μπορεί ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Λειψία να «πόνεσε», καθώς ήρθε με ανατροπή στο φινάλε, όμως η Ουνιόν πήρε τη ρεβάνς στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τους «ταύρους» εκτός έδρας με 2-1, φτάνοντας έτσι τις 4 σερί νίκες. Πλέον, οι Βερολινέζοι έχου «εγκατασταθεί» στις Ευρωπαϊκές θέσεις της κατάταξης και έχουν μειώσει τη διαφορά τους από τη 4άδα, που είναι ο διακαής πόθος όλων. Στις 3 αγωνιστικές που μένουν, στόχος είναι το 3Χ3, αρχικά για να επιστρέψουν στις διεθνείς διοργανώσεις και… βλέπουμε. Ο Ουρς Φίσερ ζήτησε από όλους σοβαρότητα ενόψει Γκρόιτερ, εκεί όπου θα παίξει επιθετικά από το ξεκίνημα. Μοναδικός απών ο Σάφερ.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Δε κατάφερε να φτάσει σε ένα «θαύμα» η ομάδα από το Φιρτ και μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λεβερκούζεν τη περασμένη αγωνιστική, αποχαιρέτησε τη Μπουντεσλίγκα και μαθηματικά, επιστρέφοντας στη Τσβάιτελιγκα. Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν ήρθε σαν «κεραυνός εν αιθρία» για τη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας, μιας και ήταν εμφανές πως θα συμβεί καιρό τώρα. Στα 3 ματς που μένουν, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα τα δώσουν όλα για να ευχαριστήσουν όσους τους στήριξαν σε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ενόψει Βερολίνου, ο κόουτς Λάιτλ θα έχει απουσίες με κυριότερες τους Μέιερχοφερ, Νίλσεν, Λεουέλινγκ, Κρίστιανσεν και Σεγκουίν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκρόιτερ σκέφτεται ήδη τη Β’ Κατηγορία και παίζει πολύ ελεύθερα, χωρίς να την ενδιαφέρει πρωτίστως το αποτέλεσμα. Η Ουνιόν δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλειες, θα κυνηγήσει από το πρώτο λεπτό τη νίκη και το στυλ παιχνιδιού της αντιπάλου της, ίσως την ευνοήσει. Επιλογή το Over 2.5 στο 1.72 του pamestoixima.

Στοιχηματικές εταιρείες και pamestoixima προσφορές* στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Όλη η επικαιρότητα