Προγνωστικά

Με τα γκολ σε Μιλάνο και «Μολινό»!

Ακούστε το άρθρο

Φουλ δράση και γεμάτο πρόγραμμα έχουμε την Τρίτη στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αυτόματα, προκύπτουν και πολλές επιλογές για να πληρωθούμε. Πάμε με δύο πονταρίσματα στα γκολ εμείς.

Γουλβς – Γουέστ Χαμ

Η γειτόνισσα Σριούσμπερι πήγε να της κάνει… κηδεία στο Κύπελλο. Παρότι όμως βρέθηκε πίσω με σκορ 2-0, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση. Από ανάλογο θρίλερ έρχεται και στο πρωτάθλημα η Γουλβς, εκεί που πανηγύρισε νίκη – θρίλερ, με σκορ 4-3 επί της Λέστερ. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ έπεσε θύμα έκπληξης, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-2 από τη Γουίμπλετον και μένοντας εκτός συνέχειας του FA Cup. Προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση ο συγκεκριμένος αποκλεισμένος στα «σφυριά». Το αποψινό ματς αναμένεται να είναι πολύ αμφίρροπο και περιμένουμε να κριθεί κάπου μεταξύ του under και του over. Πάμε με την επιλογή των «2-3 γκολ».

Μίλαν – Νάπολι

Η Μίλαν υποδέχθηκε τη Νάπολι και το περασμένο Σάββατο στο «Σαν Σίρο» για το πρωτάθλημα. Εκεί έμεινε στο 0-0, σε ένα γενικά μοιρασμένο ματς. Οι «ροσονέρι» παρέμειναν έτσι για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς ήττα και παραμένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα εξάλλου, είναι και ο βασικός τους φετινός στόχος. Στον αντίποδα, με τη «λευκή» ισοπαλία του Σαββάτου, η Νάπολι έμεινε στο -11 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Ρεαλιστικά πλέον είναι απίθανο να κάνει το comeback. Σήμερα πάντως, οι «παρτενοπέι» θα πρέπει να παρουσιαστούν πιο σοβαροί για να πάρουν το αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε είναι εφικτό το σενάριο να δούμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Άρα πάμε με την επιλογή over 1 στο πρώτο μέρος.

Βρες στο foxbet.gr περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα!

Όλη η επικαιρότητα