Προγνωστικά

Με τις έδρες στους ισπανικούς τελικούς

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
Ακούστε το άρθρο

Οι τελικοί στην Ισπανία ξεχωρίζουν στο αποψινό πρόγραμμα. Στο μπάσκετ, η Ρεάλ έχει το προβάδισμα επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 και με νίκη κατακτά τον τίτλο της ACB, ενώ στο ποδόσφαιρο, Τενερίφη και Τζιρόνα διεκδικούν ένα εισιτήριο για την Πριμέρα της επόμενης σεζόν.

Εδώ θα βρεις κορυφαία παρολι προγνωστικα για μπάσκετ!

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (19:00)

Εκκίνηση με μπάσκετ και τον 4ο τελικό της Liga ACB, όπου η Ρεάλ προηγείται 2-1, έχει κάνει ήδη ένα break και αν κερδίσει απόψε κατακτά τον τίτλο. Δεν παίζουν οι Αλοσέν, Ερτέλ, Τόμπκινς, Ράντολφ, ενώ στον πάγκο συνεχίζει ο Τσους Ματέο, μετά το πρόβλημα υγείας του Πάμπλο Λάσο. Με την πλάτη στον τοίχο η Μπαρτσελόνα, αν χάσει κι αυτό το τρόπαιο θα αποτύχει πλήρως φέτος.

Η Ρεάλ δείχνει πιο σταθερή εικόνα και θα ποντάρουμε στη νίκη της με -3,5 χάντικαπ (1.90).

  1. Τενερίφη – Τζιρόνα (22:00)

Μεγάλο ματς, δεύτερος τελικός για την άνοδο στην Α’ Ισπανίας. Το πρώτο ματς έληξε 0-0, σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν δεν αναδειχτεί νικητής, στην Πριμέρα προβιβάζεται η Τενερίφη, καθώς τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Υπέρ της «Τενέρε» και η έδρα, αφού ανακοινώθηκε sold out για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Η Τζιρόνα δεν έχει καταφέρει να την κερδίσει τρεις φορές φέτος (δύο ήττες και η ισοπαλία του πρώτου ματς), δύσκολα θα το κάνει τώρα.

Θα προτιμήσουμε τον «άσο» με DNB (1.75).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Όλη η επικαιρότητα