Προγνωστικά

Με το 1.88 στο «Άνφιλντ» και το ασιατικό της Βέρντερ!

Ακούστε το άρθρο

Γεμάτο από επιλογές το κουπόνι του Σαββάτου και με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να ξεκινάνε σιγά – σιγά υπάρχουν πολλά δυνατά σημεία για να πληρωθούμε. Κρατάμε μια επιλογή από Αγγλία και μία ακόμα από τη Γερμανία.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Δυσκολεύτηκε η Λίβερπουλ στην έδρα της Σαουθάμπτον, ωστόσο τα κατάφερε και πέρασε νικηφόρα με σκορ 2-1. Έκαναν το 2/2 στα οι «ρεντς» και πλέον ο Φιρμίνο έχει μπροστά του την ευκαιρία με ακόμα ένα γκολ να γίνει ο πρώτος Βραζιλιάνος στην ιστορία τους που φτάνει τα 50. Από την άλλη, η Άρσεναλ βρήκε σθεναρή αντίσταση κόντρα στη Μπέρνλι, ωστόσο πήρε τη νίκη με σκορ 2-1. Τώρα, οι «κανονιέρηδες» κάνουν το 3/3 στην έδρα της Λίβερπουλ, θα έχουν επαναλάβει την επίδοση τους από το 2004, όταν και πήραν τελευταία φορά το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, οι γηπεδούχοι παραμένουν φαβορί. Ο άσος δεν έχει αξία, έχει όμως το ρισκαδόρικο η Λίβερπουλ να κερδίζει στο ημίχρονο.

Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης

Ήττα χωρίς λόγο γνώρισε στη Φρανκφούτη η Χόφενχαϊμ, με σκορ 1-0 από την Άιντραχτ. Δεν είναι ότι ήταν χειρότερη, αλλά δέχθηκε ένα γκολ και δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει. Πλέον υπάρχει πίεση, αφού ποτέ δεν δέχθηκε τρεις εντός έδρας ήττες, σενάριο που είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί τώρα. Από την άλλη, η Βέρντερ έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα. Ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την Φορτούνα Ντίσλεντορφ, έχοντας βέβαια πολύ διαφορετική ενδεκάδα από την περσινή της. Στην έδρα της «Χόφε» διατηρεί πολύ καλή παράδοση και βλέπουμε αξία στο 2DNB. Για το λόγο αυτό θα πάμε στο διπλό με το ασιατικό χάντικαπ +0,5.

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά

Όλη η επικαιρότητα