Προγνωστικά

Με το 2.10 στον τελικό και τα γκολ στην Αφρική!

Ακούστε το άρθρο

Παιχνίδι με τις Εθνικές θα κάνουμε το Σάββατο και θα ποντάρουμε στα γκολ τόσο στην Αμερική, όσο και στην Αφρική. Ο μικρός τελικός του Κόπα Αμέρικα και η φάση των νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, θα μπουν στο δελτίο μας.

Αργεντινή – Χιλή

Έφτασε με τα… ψέμματα μέχρι στην ημιτελική φάση η Αργεντινή. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση αντάξια της φανέλας της. Ωστόσο, κόντρα στη Βραζιλία το προσπάθησε όσο μπορούσε. Δεν απέφυγε την ήττα όμως με σκορ 2-0. Σε κάθε περίπτωση, ενδιαφέρεται για τη νίκη απόψε, απέναντι σε μια ομάδα από την οποία έχει ηττηθεί δύο φορές σε τελικό το 2015 και το 2016. Και στις δύο περιπτώσεις στα πέναλτι. Την ίδια ώρα, η Χιλή την πάτησε από το Περού. Ηττήθηκε με σκορ 3-0 και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της, παρότι αρχικά είχε χριστεί ως φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Όπως και να έχει, οι μικροί τελικοί δεν έχουν μεγάλη σκοπιμότητα συνήθως. Η «αλμπισελέστε» έχει περισσότερο κίνητρο και περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Πάμε με το combo του αμφίσκορου με το over 2.5.

Νιγηρία – Καμερούν

Δεν είναι και το καλύτερο το κλίμα στη Νιγηρία. Την ώρα που οι παίκτες εξακολουθούν να έχουμε θέματα με τα πριμ της Ομοσπονδίας, έχει τεθεί ξεκάθαρα θέμα προπονητή. Αυτό βέβαια θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία των «αετών» στο Κόπα Άφρικα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν σχετικά αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Μαδαγασκάρη. Από την άλλη, το Καμερούν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ. Σε τέτοιο βαθμό που «κόλλησε» στο 0-0 με το Μπενίν. Σε μεγάλο βαθμό βέβαια, το αποτέλεσμα δικαιολογείται και από το ροτέισον που έγινε. Πάντως, περιμένουμε ματς τακτικής σήμερα. Επιλογή μας θα είναι το «2-4 γκολ».

Τα καλύτεραπρογνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα