Προγνωστικά

Με το 3.50 της Άρσεναλ, δέχεται γκολ η Μπαρτσελόνα

Τα προγνωστικά της ημέρας.
Ακούστε το άρθρο

Κόπα Άφρικα, Λίγκ Καπ Αγγλίας, Ευρωλίγκα, Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Ισπανίας, πλήρης αγωνιστική δράση και απόψε. Θεωρούμε πως η Άρσεναλ είναι ικανή για την «έκπληξη», ενώ η Μπαρτσελόνα, αν μη τι άλλο, φέτος παρουσιάζει έλλειψη σταθερότητας, πιθανότατα θα δεχθεί γκολ.

Στοίχημα: το δυνατό σημείο κάθε ημέρας

  1. Άρσεναλ – Λίβερπουλ (21:45)

Είναι ο δεύτερος ημιτελικός για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και μετά το 0-0 στο «Άνφιλντ» η Άρσεναλ, παρά τις σημαντικές απουσίες, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση στον τελικό, όπου περιμένει η Τσέλσι. Πάντως, η ομάδα του Αρτέρα έχει να κερδίσει ενάμισι χρόνο τη Λίβερπουλ, αλλά στο διάστημα αυτό την απέκλεισε από το EFL Cup και της πήρε το Community Shield, το 2020. Οι «Κόκκινοι» θα παίξουν ξανά χωρίς τους Μανέ και Σαλάχ που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα με Σενεγάλη και Αίγυπτο αντίστοιχα. Κάποια στιγμή, η απουσία των δύο πολύτιμων επιθετικών της φιλοξενούμενης ομάδας θα κοστίσει.

➥ Mε το δεδομένο ρίσκο, ο άσος των Λονδρέζων ποντάρεται σε απόδοση 3.50.

  1. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (22:30)

Τέλος, σε νοκ-άουτ αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, η Αθλέτικ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο. Αμφότερες έχασαν το στόχο του Σούπερ Καπ Ισπανίας στο Final Four της διοργάνωσης και θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να προχωρήσουν στην προημιτελική φάση. Οι Βάσκοι ήταν φιναλίστ και έχασαν από τη Ρεάλ στον τελικό με 2-0, ενώ οι Καταλανοί είχαν αποκλειστεί στον ημιτελικό από τους «Μερένγκες». Μετρημένες θα είναι αλλαγές των δύο προπονητών, Μαρθελίνο και Τσάβι αντίστοιχα, με το ενδιαφέρον στην Μπαρτσελόνα να εστιάζεται στο αν θα παίξει ο βασικός και πολύτιμος Τερ Στέγκεν.

➥ Η Αθλέτικ είναι πάντα δυνατή στην έδρα της και η Μπαρτσελόνα παρουσιάζει βελτίωση μετά την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, αλλά δεν θυμίζει την ισχυρή ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος. Το G/G αποτελεί την επιλογή μας σε απόδοση 1.89.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Όλη η επικαιρότητα