Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Με το σύνθημα: ‘Υπάρχει λύση’ η προεκλογική εκδήλωση ΚΚΕ και ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’ στην Αμαλιάδα

Ακούστε το άρθρο

“Υπάρχει λύση για το λαό, τώρα ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση για δήμους και Περιφέρεια”  ήταν το μήνυμα που δόθηκε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ  στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας το βράδυ της Πέμπτης.

Υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έδωσαν το στίγμα εν όψει των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου, ενώ παρούσα ήταν και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας Νατάσα Παναγιωτάρα.

Οι ομιλητές κάλεσαν τους πολίτες να δουν την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και να ψηφίσουν σύμφωνα με τα προβλήματά τους και όχι να αναλωθούν σε μικροκομματικές αντιπαραθέσεις που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά προβλήματα.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Διονύσης Αρβανιτάκης, ενώ χαιρέτησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Άγγελος Κολόσακας, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Νατάσα Παναγιωτάρα, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καραπάνος και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κωνσταντίνα Χαλικιοπούλου.

Την εκδήλωση άνοιξε η κα Κωνσταντίνα Μακρή.

Δείτε Φωτογραφίες

Όλη η επικαιρότητα