Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Με τον Γεωργιόπουλο και ο Σπύρος Τσιρώνης

Ακούστε το άρθρο
Ένα ακόμα στέλεχος με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση προστίθεται  στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου με τον συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ».
Πρόκειται για τον Σπύρο Τσιρώνη αστυνομικό από το Πουρνάρι,  ο οποίος έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος  ενώ για αρκετά μεγάλο χρονικό  διάστημα κατείχε και την θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑ.
«Η επαγγελματική, κοινωνική και αυτοδιοικητική  διαδρομή μου, με έχει εφοδιάσει με εμπειρίες  τις οποίες θέλω και μπορώ να χρησιμοποιήσω για το καλό του τόπου μας, στο πλευρό ενός ανθρώπου που έχει  τα εχέγγυα για να βγάλει επιτέλους τον δήμο μας από την στασιμότητα και το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια», επισήμανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Τσιρώνης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος ανέφερε ότι :  «με τον Σπύρο Τσιρώνη  μας συνδέει μακρά φιλία και σχέση προσωπική και πολιτική.

Εκτιμώ, ιδιαίτερα το ήθος ,  την αυτοδιοικητική γνώση και την  εμπειρία του, σταθερές αξίες  στην προσπάθεια που κάνουμε για να αλλάξει ο τόπος μας.

Τη μάχη για τη πρόοδο του Δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας, από την ιστορική του έδρα μέχρι το μικρότερο χωριό του, μπορούν και πρέπει να την δώσουν μαζί όλες οι υγιείς και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, κάνοντας μια νέα αρχή».

Όλη η επικαιρότητα