Categories: ΕΠΣ Ηλείας

Μεγάλες νίκες για Αστέρα, Ξενοφών και Βαρθολομιό στα φιλικά του Σαββατοκύριακου

Share

Αρκετά φιλικά  ματς προετοιμασίας  διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Ηλείας,  μεταξύ κυρίως των ομάδων της Α1 κατηγορίας.

Ο Αστέρας, με δυο γκολ του Γιώργου Γεωργιόπουλου, επικράτησε με 4-0 του Ηλειακού Λεχαινών. Εντυπωσιακό σκόρερ είχαμε στην Ανδραβίδα, όπου οι δυο ομάδες εκτός των άλλων εμφάνισαν και αμυντικές αδυναμίες, με τον Ηλειακό Βαρθολομιού, να επικρατεί με 5-3. Ο ανανεωμένος  Ξενοφών, με τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, με δυο γκολ του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, επικράτησε με 3-0 της Θύελλας Πύργου. Η Δόξα επικράτησε και αυτή σε ένα πλούσιο σε γκολ φιλικό, με 3-2 της Νίκης Τραγανού, ενώ στο Επιτάλιο, χωρίς τέρματα, έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Αλφειό και Λευκό Αστέρα.

Αστέρας Αμαλιάδας-Ηλειακός Λεχαινών 4-0

Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Άλκη Ντρέου, για να έρθει ο Γιώργος Γεωργιόπουλος να διπλάσιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης στην επανάληψη έκανε το 3-0 και ο νεαρός Τσάλας, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Δόξα Ν.Μ.-Νίκη Τραγανού 3-2

Η Δόξα άνοιξε το σκορ με τον Παναγόπουλο, για να διπλασιάσει τα τέρματά της με πέναλτι του Κούντουρα. Στην επανάληψη η Νίκη κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Νίκο Κολοτούρο και τον Ζαπάντη, ωστόσο ο Κούντουρας χάρισε τη νίκη στους Αετούς.

Ξενοφών-Θύελλα Καταραχίου 3-0

Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι και ο Τάσος Σακέλλης έβαλαν μπροστά με 2-0 τον Ξενοφώντα και ο 16χρονος Γεωργουλόπουλος διαμόρφωσε στην επανάληψη το τελικό 3-0.

Δάφνη Ανδραβίδας-Ηλειακός Βαρθολομιού 3-5

Ο Ηλειακός προηγήθηκε με τον Ράλλη (0-1) και η Δάφνη ισοφάρισε με τον Κακολύρη (1-1). Ο Ραυτόπουλος έκανε το 1-2 και ο Παπαδόπουλος το 2-2. Ο Αποστολόπουλος σημείωσε το 2-3 για τον Ηλειακό. Στο β΄ μέρος, ο Ηλειακός με άλλα δύο γκολ του Αποστολόπουλου έφτασε στο 2-5 και η Δάφνη μείωσε στο τελικό 3-5 με τον Σπυρόπουλο.

Αλφειός-Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου 0-0