Categories: Ψυχαγωγία

Μεγάλη ανατροπή με το Love Island – Τι αλλάζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Share

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της στο Love Island. Για πρώτη φορά θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας σε ριάλιτι, επομένως η αγωνία του τηλεοπτικού κοινού είναι μεγάλη, τη στιγμή που η ίδια φαίνεται να ανυπομονεί.

Μάλιστα, όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του ριάλιτι νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ Real Life το Love Island θα περιλαμβάνει και κωμικά στοιχεία και «αυτοτρολάρισμα». Συγκεκριμένα, το νέο ριάλιτι σχέσεων που θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όχι μόνο θα είναι ανοιχτό στον σχολιασμό αλλά θα τον ενσωματώνει κιόλας.

Τι διαφορετικό γίνει με το Love Island και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Love Island εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έχει και αφηγητή – σχολιαστή.

Τα επεισόδια του ριάλιτι θα περιλαμβάνουν και voice over μέσω του οποίου η ίδια η παραγωγή θα σχολιάζει άλλοτε χαριτωμένα άλλοτε κωμικά ίσως και καυστικά τα τεκταινόμενα στη βίλα του Love Island στα Κανάρια Νησιά. Ουσιαστικά ο σχολιασμός θα θυμίζει αυτό που συμβαίνει σήμερα με το Shopping Star.

Κατά τ’ άλλα, η επιλογή των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Τενερίφη για να μπουν στο Love Island με στόχο το έπαθλο και να βρουν το ταίρι τους, ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες ενώ η ομάδα παραγωγής βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για την έναρξη των γυρισμάτων.

Το ριάλιτι θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ στις αρχές Οκτωβρίου.

πηγή:in.gr