ΕΠΣ Ηλείας

Η μεγάλη δικαίωση της «Προόδου Σαλμώνης» – Η απόφαση της ΕΠΟ της επιτρέπει να αγωνιστεί

Ακούστε το άρθρο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε στην προσφυγή της την Πρόοδο Σαλμώνης για την απόφαση τιμωρίας της από την ΕΠΣ Ηλείας.

Αυτό προκύπτει από την σχετική απόφαση που εκδόθηκε, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης την Τρίτη.

Αυτή η απόφαση επιτρέπει την ομάδα της Σαλμώνης να αγωνιστεί κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ όπως δήλωσε ο παράγοντας της κ. Γιαννακόπουλος, αυτή η απόφαση είναι μια δικαίωση για το σωματείο.

«Η ομάδα μας από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι δεν έχει καμία σχέση με την καταγγελία του κ. Σταθόπουλου και ποτέ δεν συνηγόρησε στην κατάθεση της. Αυτή η απόφαση μας δικαιώνει αφού δεν έχουμε καμία διάθεση να αντιδικήσουμε με την ΕΠΣΗ και απλά θέλουμε να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Πλέον περιμένουμε να μας ορίσει τους αγώνες μας η ΕΠΣΗ και εμείς θα κατέβουμε κανονικά, παρότι όλα αυτά που έγιναν μας στοίχησαν κάποιους παίκτες που αποχώρησαν».

Να σημειωθεί ότι αυτή η υπόθεση κρίθηκε, στον ανώτατο και τελεσίδικο δικαστικό ποδοσφαιρικό βαθμό! Με ψήφους συνολικά 4-1 στο πενταμελές όργανο.

*** Στο μεταξύ, σε ότι αφορά την αγωγή Σταθόπουλου (η οποία παραμένει κατατεθειμένη στο Πρωτοδικείο Ηλείας και περιμένει να πάρει σειρά εκδίκασης), είναι πιθανό να εκδικαστεί εντός του Νοεμβρίου.

Όλη η επικαιρότητα