Ηλεία

Μεγάλη δωρεά στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας από την εταιρεία «Αφοί Θεοδωρακόπουλοι»

Ακούστε το άρθρο

Σε μια από τις μεγαλύτερες –αν όχι τη μεγαλύτερη- δωρεές των τελευταίων ετών προς τους αστυνομικούς της Ηλείας προέβησαν χθες οι εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας «Θεοδωρακόπουλος», χορηγώντας 34 μπουφάν για τον εφοδιασμό της διμοιρίας υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, προκειμένου να βοηθήσουν τους αστυνομικούς στην καθημερινή τους προσπάθεια να διατηρήσουν υψηλό το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της Ηλείας.

Ο εκπρόσωπος της δωρήτρια εταιρείας, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, κατά την παράδοση των μπουφάν στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, τόνισε ότι για τον ίδιο είναι μια πράξη ευθύνης, με στόχο την αρωγή στο έργο των αστυνομικών.

«Ένιωθα την ανάγκη να εδραιώσουμε το αίσθημα ευθύνης της Αστυνομίας για τους πολίτες και έθεσα στον πρόεδρο κ. Ζώντο και τον κ. Παναγούλη και όλο το σωματείο, για την αξιοπρέπεια του κόσμου και την ασφάλεια του πολίτη. Είναι η αρχή κι αν βοηθήσει ο Θεός θα έχουμε σύντομα κι άλλη χορηγία», ανέφερε ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Παν. Ζώντος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη δωρεά, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες αναγνωρίζουν την προσπάθεια των αστυνομικών.

«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Θεοδωρακόπουλο για την ευγενική χορηγία-αγορά 34 μπουφάν που αφορούν τον εφοδιασμό της διμοιρίας υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε της αβεβαιότητας, η πράξη αυτή μας γεμίζει με ευχάριστα συναισθήματα, καθότι επισημαίνεται κι αναγνωρίζεται το δύσκολο έργο της αστυνομίας. Παράλληλα ως αστυνομικοί νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας απέναντι στην εγκληματικότητα. Ευχόμαστε το παράδειγμα αυτό να έχει απήχηση συνειδησιακά στην κοινωνία και να υπάρχει συνέχεια», δήλωσε ο κ. Ζώντος.

Το μέλος του ΔΣ της Ένωσης, Ηλίας Παναγούλης, επισήμανε πως η δωρεά είναι η μεγαλύτερη της δεκαετίας και ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι αστυνομικοί για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας.

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου νόμιμο εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, διότι με δικά του αντανακλαστικά και δική του πρωτοβουλία, έκανε μια μεγάλη προσφορά προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του αστυνομικού προσωπικού της ΔΑ Ηλείας. Είναι η μεγαλύτερη δωρεά των τελευταίων 10 ετών και δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν ήταν αρωγός και η εταιρεία “Σπηλιωτόπουλος Γιώργος” στον Πύργο. Είναι μια δωρεά που θα ενισχύσει τον αγώνα των αστυνομικών για την καταπολέμηση του εγκλήματος και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους συμπολίτες μας», ανέφερε ο κ Παναγούλης.

Όλη η επικαιρότητα