Αθλητισμός

Μεγάλη Ελληνική αποστολή στη Βουλγαρία για τους Βαλκανικούς

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη Ελληνική αποστολή βρίσκεται ήδη στη Ζιτνίτσα της Βουλγαρίας για το Διεθνή Αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων CSI*, που θα διεξαχθεί 24 – 27 Αυγούστου και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων 2017, που ακολουθεί 30 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, στην ίδια εγκατάσταση.

Σχεδόν όλοι οι Έλληνες αθλητές θα λάβουν μέρος και στο Διεθνή Αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, όπου η χώρα μας θα συμμετάσχει σε όλες τις κατηγορίες, Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων, ως εξής:

Ομάδα Παίδων: Άρτεμις Πιτσικού με Marisa, Χρυσούλα Βόγλη με Qualinka du Chatet , Αθηνά Ζολότα – Γιάρα με Stamiro 2, Μελίνα Πεϊμανίδη με Acapulca / Carnavals Wonder και στο ατομικό θα αγωνιστεί η Σοφία Τόκη με Havanna Vant Steenputie.

Ομάδα Εφήβων: Πάολα Μαρτίνη με Cleopatra VI / Electic Elvis C/ Cobbydo, Σελήνη Ποππ με Brandy Sugar, Arabella II / Saigon 32, Άννα – Σοφία Δανάλη με Seattle Brecourt/Prelude de la Roque/ Con top , Αντώνης Αντωνίου με Inka VD Withoeve / Loon Illusion και στο ατομικό θα αγωνισθούν Δημήτρης Δρούγας με Magic De France, Βαλέρια Ζαχαρίου με D’ Artagnan N / Caratagena, Σταύρος Θεοφανόπουλος με Taquine Du Vivier, Αμαλία Πανταζοπούλου με Oscar Du Perron.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων θα αγωνιστούν στο ατομικό η Μαρία Ζουμπουλάκη με Cretan Atlas και ο Γιώργος Αμούτζας με Eliah Ομάδα Ενηλίκων: Άννα – Μαρία Παπαγεωργίου με LC Waikiki Akino / Vania , Άννα Λεβή με Coeur De Lion, Κρίτων Ζαφειρόπουλος Dicaprio, Αλέξανδρος Φουρλής με Grandeur και στο ατομικό Γρηγόρης Βόγλης με Quelly Briquedalle, Μαρία Παπουρδάνου με Unique de Rhodes, Τάσος Ραίσης με Hermes Van De Pereboom, Ηλίας Μπαλιούσης με Kec Corsica, αναπληρωματικοί Ελίνα Δενδρινού με Lando 303, Ευθύμης Κρεμιώτης με Glastone.

Ομάδα Αμαζόνων: Μαργαρίτα Δενδρινού με Bonfire van Vrijhen, Δάφνη – Άννα Κεσίσογλου με B Bommel, Κατερίνα Doubodel με Persona Capitol, Αγγέλικα Καρακασίλη με Captain Cunterbunt και στο ατομικό Καρολίνα Βογδάνου με Antrax, Ελένη Θωμαΐδου με Comeet, Αικατερίνη Λασκαρίδη με Concordia 38, Νατάσσα Φούκη με Claus Well / Done, αναπληρωματική η Εμμανουέλλα Ερρέρα – Φωτίου με Consulting.

Ακόμη, στο Διεθνή Αγώνα, εκτός από τους αθλητές του Βαλκανικού, θα λάβουν μέρος και οι αθλητές Σταύρος Γεωργόπουλος με Princess Diana – Capitol, Αικατερίνη – Ελλάς Λεμονίδη με Adrian Balboa, Νικολίνα Μακαρώνα με Arc De Triomphe, Γιάννης Σκανδάλης με Copyright και Παναγιώτης Τσακτίρης με Loukas / Nilda Rouge. Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής είναι ο κ. Άρης Κυπραίος μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΙ και Αρχηγός Ομάδος ο κ. Πάρης Κουτσογιάννης.

Όλη η επικαιρότητα