Ηλεία Μουσική

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία του Γιώργου Τσάκωνα στην Αμαλιάδα

Ακούστε το άρθρο

«Η μουσική μας ενώνει…» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αμαλιάδα και είχε καθαρά κοινωφελή χαρακτήρα.

Και πράγματι η μουσική ενώνει και μπορεί να καταφέρει πολλά, σε πολλούς τομείς.

Η φωνή του νεαρού ανερχόμενου καλλιτέχνη Γιώργου Τσάκωνα, που συμμετείχε στο μουσικό talent show ‘Rising Star,’ μάγεψε το κοινό και η συναυλία που είχε το σκοπό της συγκέντρωσης τροφίμων για τους άπορους, πέτυχε το σκοπό της.

Η συναυλία διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου, υπό την αιγίδα του δήμου Ήλιδας.

Μαγική ερμηνεία

Βασικός ερμηνευτής ήταν ο Γιώργος Τσάκωνας, έχοντας μαζί του τον Μάκη Στούμπανο και τον Ηρακλή Φάμελο και οι τρεις τους προσέφεραν μία ξεχωριστή βραδιά στο κοινό.

Το ξεχωριστό στη συγκεκριμένη συναυλία ήταν ότι δεν υπήρχε εισιτήριο για το κοινό, αλλά οι διοργανωτές είχαν ζητήσει ο κάθε πολίτης που θα την παρακολουθούσε να προσφέρει μία σακούλα τρόφιμα.

Και η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν πραγματικά μεγάλη. Μικρά παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, φθάνοντας στην πλατεία άφηναν και μία σακούλα με τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σημασία άλλωστε δεν είχε η ποσότητα, γιατί οι πιο πολλοί προσφέρουν από το υστέρημά τους, αλλά η κίνηση και η διάθεση να προσφέρουν στο συνάνθρωπο.

Πραγματικά η ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε ήταν μεγάλη, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα το δήμο, αφού και εν όψει των εορτών του Πάσχα η συγκεκριμένη βοήθεια θα διατεθεί σε ανθρώπους του δήμου που έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό άλλωστε και οι ευχαριστίες προς τον κόσμο είναι πολλές, αφού παρά τις δυσκολίες υπάρχει ανταπόκριση, υπάρχει ελπίδα…

Όλη η επικαιρότητα