WEB tv Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο – Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες – Συγκλονίζουν τα βίντεο από τις διασώσεις

Ακούστε το άρθρο

Στο σημείο ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών στο Παλαιό Φάληρο. Μάλιστα, χρειάζεται η επέμβαση των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό δύο γυναικών, που δεν είχαν προλάβει να εγκαταλείψουν την πολυτοικία.

Η μία γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στο μπαλκόνι, ενώ η δεύτερη είχε καταφύγει στην ταράτσα, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική λόγω των καπνών.

Τελικά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να τις απομακρύνουν με ασφάλεια με το ειδικό κλιμακοφόρο. Τις γυναίκες παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να τις μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Δείτε τα βίντεο με τη διάσωση της γυναίκας από το μπαλκόνι:

Δείτε το βίντεο με τη διάσωση της γυναίκας από την ταράτσα:

Νωρίτερα, οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας από το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις εικόνες, η φωτιά έχει επεκταθεί και στον επάνω όροφο, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος εξάπλωσης σε διπλανά διαμερίσματα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες, καθώς η πυρκαγιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τους  καπνούς να είναι εμφανείς από μεγάλη απόσταση.

Μέχρι η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη.

newpost.gr

Όλη η επικαιρότητα