Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μεγάλη ιδιωτική δωρεά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

kalamatanews.jpg
Ακούστε το άρθρο
Mια μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ολοκληρώθηκε πρόσφατα και επίσημα καθώς ο διαθέτης ζήτησε να «Να περιέλθει το σπίτι μου που μένω και βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου και Ζαδέ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας».
 
 
Πρόκειται για από 7/5/2010 ιδιόγραφη διαθήκη της η δωρήτρια κα Μαρίνα Αριδά, η οποία αφορά τη δωρεά οικοπέδου εκτάσεως 288 τ.μ με οικία ισόγειο 64,04 τ.μ, 1ου ορόφου 132,90 τ.μ και υπερώων 56,80 τ.μ, στο κεντρικότερο σημείο της πόλεως της Κυπαρισσίας επί της οδού Ελ. Βενιζέλου.
 
 
Εδώ και ημέρες βάση του Νόμου το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας δρομολόγησε όλες εκείνες τις ενέργειες, σύμφωνα και με τη βούληση της θανούσης-δωρήτριας κας Μαρίνας Αριδά χας Αναστασίου Αριδά , έτσι ώστε το ακίνητο να περιέλθει στην κυριότητα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και στη συνέχεια να πωληθεί μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού.
 
Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών ήταν να τελεσιδικήσει η αποδοχή και μεταγραφή του ακινήτου και τώρα η αρμόδια 5μελής επιτροπή που έχει προκύψει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν Μεσσηνίας θα αναλάβει να δρομολογήσει την διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού. 
 
 
Αξίζει να σμηειώσουμε ότι στην 5μελή επιτροπή εκτός από τρία υπηρεσιακά στελέχη του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας συμμετέχουν -ως εκτελεστές της διαθήκης- ο αδελφός της δωρήτριας Μ. Αριδά, Λουκάς Μαραγκός, Συνταξιούχος, και ο Παναγιώτης Αγγελινάς Φαρμακοποιός, κάτοικοι Κυπαρισσίας. Η Διοίκηση του Γ.Ν Μεσσηνίας βρίσκεται σε επαφή με τους δύο ανωτέρω εκτελεστές ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί με βάση την κείμενη νομοθεσία.
 
 
IΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Όλη η επικαιρότητα