Ποδόσφαιρο

Το μεγάλο οικογενειακό δράμα του προπονητή του Λεβαδειακού

Ακούστε το άρθρο

Οι φορές που ένας γνωστός και καταξιωμένος άνθρωπος του ποδοσφαίρου ασχολείται επαγγελματικά με τον άρρωστο μικρόκοσμο της ελληνικής πραγματικότητας, δεν είναι πολλές για να είμαστε ειλικρινείς. Τα χρόνια που μεγάλοι ποδοσφαιριστές γέμιζαν αεροδρόμια και κερκίδες και προπονητές εγνωσμένης αξίας ερχόντουσαν για να εργαστούν στην Ελλάδα πλέον αποτελούν μία ανάμνηση.

Μπορεί οι ομάδες να επενδύουν κάποια χρηματικά ποσά για την πρόοδο του αθλήματος και του προϊόντος που (προσπαθούν) να προσφέρουν στους φιλάθλους, αλλά η συχνότητα που κάποιος θα ασχοληθεί με το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχει μειωθεί δραματικά. Κάθε όνομα το οποίο έχει μία πορεία στον χώρο σε παγκόσμιο επίπεδο και επιλέγει να εμπλακεί, μία έκπληξη την προκαλεί.

Στο άκουσμα του ερχομού του Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο του Λεβαδειακού, λίγοι ήταν αυτοί που έδωσαν σημασία καθώς το όνομα χτυπούσε κάποια καμπανάκια. Ο τεχνικός των Βοιωτών ήρθε χωρίς τυμπανοκρουσίες, σχεδόν ινκόγνιτο. Η ζωή του έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα και η, για πολλούς, διφορούμενη προσωπικότητά του, έχει ήδη κάνει τους ανθρώπους της επαρχιακής ομάδας να πίνουν νερό στο όνομά του.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2945247/to-megalo-ikogeniako-drama-tou-proponiti-tou-levadiakou

Όλη η επικαιρότητα