Ηλεία

Μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στην Ηλεία: Δύο προφυλακιστέοι και ένας ελεύθερος

Ακούστε το άρθρο

Στην Εισαγγελία της Αμαλιάδας προσήχθησαν χθες οι πέντε από τους 14 συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Ηλεία, στη Δυτική Ελλάδα και στην Αττική. Από τους πέντε κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δύο, ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και οι άλλοι δύο επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για να προσαχθούν εκ νέου σήμερα, πιθανότατα μαζί με τους υπόλοιπους.

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε έπειτα από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας Μεσολογγίου και Κορίνθου.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή, μεταφορά, αποθήκευση, πώληση και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Όλη η επικαιρότητα