Lifestyle

Μέγκι Ντρίο: «Χωρίσαμε και μου είπε “Αλβανίδα, πήγαινε πίσω στη χώρα σου”» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

H Μέγκι Ντρίο βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για τις σχέσεις ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια που ζει στην Ελλάδα για την αλβανική της καταγωγή.

«Ζω 12 χρόνια στην Ελλάδα. Βίωσα bullying στα 18-19 μου. Με έδειχναν κι έλεγαν “αυτό είναι αλβανάκι, Αλβανίδα”, κάτι τέτοια σχόλια που με στεναχωρούν πάρα πολύ και τα άκουσα και τώρα, μετά το παιχνίδι. Τώρα με κράζανε πάρα πολύ για την καταγωγή μου “πήγαινε πίσω στη χώρα σου”. Εγώ δεν ντράπηκα ποτέ και δεν έκρυψα την καταγωγή μου.

https://www.youtube.com/watch?v=4Aw-vBHuhJE

Όλοι είμαστε ίσοι και δεν πρέπει στην εποχή μας να μιλάμε για καταγωγές. Έχω ακούσει άνθρωπο να λέει “δεν θέλω να μιλήσω στην κοπέλα γιατί είναι Αλβανίδα”, έχω ακούσει άνθρωπο να λέει “δεν θα πήγαινα ποτέ με αυτή ην κοπέλα γιατί είναι από την Αλβανία”. Λόγω bullying σταμάτησα το σχολείο στην Τρίτη λυκείου και έδωσα τις εξετάσεις μέσω internet. Ακόμα και στην τελευταία μου σχέση, στο τέλος όταν όλα χάλασαν, πάλι μου έκανε σχόλια για την καταγωγή μου. Μου είπε “Αλβανίδα, πήγαινε πίσω στη χώρα σου”. Ο άνθρωπος που είχα 2,5 χρόνια δεσμό. Αυτό το σχόλιο με πόνεσε πάρα πολύ», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.

https://www.youtube.com/watch?v=KWZBFJkI5vQ

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα