Lifestyle

Μέγκι Ντρίο: Δεν πήγα στο GNTM για να κάνω φιλίες

Ακούστε το άρθρο

«Δεν είχα πάει σε σχολείο ελληνικό, έχω πάει μόνο σε αγγλόφωνο, και τα ελληνικά τα έμαθα μόνη μου», είπε η Μέγκι Ντρίο

Την Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της το ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model. To μοντέλοπου μαζί με τις Μικαέλα Φωτιάδη και Εύη Ιωαννίδου ήταν τα κακά κορίτσια του διαγωνισμού μέσα στο σπίτι φωτογραφήθηκε με τα άκρως απαραίτητα για το περιοδικό Down Town και μίλησε τόσο για το παιχνίδι όσο και για τα κακά… ελληνικά της.

Για τις κόντρες που δημιουργήθηκαν στο σπίτι του ριάλιτι, τόνισε: «Τα άλλα κορίτσια υποσυνείδητα μας προκαλούσαν και μας πήγαιναν κόντρα. Υπήρχε ένας αρνητισμός και στα πιο απλά: “Δες πώς άφησε το φλιτζάνι, πώς άφησε το ποτήρι”. Για μένα δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με καμία. Έκρινα πάντα με βάση το παιχνίδι. Και κακά τα ψέματα δεν μπήκα εκεί για να κάνω φιλίες. Εγώ νοιαζόμουν όταν η Εύη ή Μικαέλα δεν τα πήγαιναν καλά σε δοκιμασία».

Όσο για τα συντακτικά λάθη που έκανε, εξομολογήθηκε: «Έγινε θέμα γιατί εγώ δεν είχα πάει σε σχολείο ελληνικό, έχω πάει μόνο σε αγγλόφωνο, και τα ελληνικά τα έμαθα μόνη μου. Τα συντακτικά λάθη που έκανα μέσα στο παιχνίδι -που ήταν πέντε λέξεις, δεν ήταν τόσες πια- ήταν επειδή τα έχω μάθει μόνη μου, από 13 ετών που ήρθα στην Ελλάδα από την Αλβανία».

Meggie_Ndrio4
Meggie_Ndrio
Meggie_Ndrio1
Meggie_Ndrio2

protothema

Όλη η επικαιρότητα