Κόσμος

Μέλη της Ακαδημίας συζητούν να αφαιρέσουν από τον Γουίλ Σμιθ το Όσκαρ, μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Οι κατεπείγουσες συνομιλίες διεξάγονται μέσω Zoom - Την ίδια στιγμή, μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ συγχαίρουν τον Σμιθ για τη μεγάλη του νίκη, διασκεδάζοντας μαζί του
Ακούστε το άρθρο

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου πραγματοποιεί συνομιλίες τις τελευταίες ώρες μέσω Zoοm, για να αποφασιστεί αν θα αφαιρεθεί το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου από τον Γουίλ Σμιθ, μετά το χαστούκι που έδωσε στον παρουσιαστή Κρις Ροκ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κωμικός κορόιδεψε το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιτ, η οποία πάσχει από αλωπεκία. Το αστείο του Ροκ που παρέπεμπε στην ταινία GI Jane (στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη) προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Σμιθ, με βιαιοπραγία και βρισιές.

Ο 53χρονος ηθοποιός που βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στο «Κing Richard», σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον εμβρόντητο παρουσιαστή, ο οποίος αντέδρασε με εξαιρετική ψυχραιμία: Δεν ανταπέδωσε το χτύπημα και προσπάθησε να αστειευτεί.

Το συμβάν δεν τελείωσε εκεί, αφού όταν επέστρεψε στη θέση του, ο Σμιθ φώναξε στον Ροκ δύο φορές «να μην ξαναπιάσει τη γυναίκα του στο κ@λο-στομα του», ενώ ο παρουσιαστής προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, για να συνεχιστεί η κανονική ροή της απονομής.

Όλη η επικαιρότητα