Κόσμος

Μέλη του «House of Cards» θα κληθούν στο δικαστήριο για τις καταγγελίες κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Ο αρμόδιος δικαστής στη Νέα Υόρκη, διέταξε τον Σπέισι, να προειδοποιήσει τους πρώην συνεργάτες του, ότι ενδέχεται να δημοσιευθούν τα προσωπικά στοιχεία τους
Ακούστε το άρθρο

Οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κέβιν Σπένσερ, δεν είναι κάτι καινούριο.

Τα τελευταία χρόνια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει δεχτεί πολλές καταγγελίες, οι οποίες τον στοχοποιούν, για σεξουαλική παρενόχληση εντός και εκτός του καλλιτεχνικού χώρου.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, που θέλουν τους συντελεστές του «House of Cards» να καλούνται από το δικαστήριο.

Αναλυτικότερα, το αρμόδιο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, έδωσε εντολή στους πρώην συνεργάτες του Σπέισι από το σίριαλ «House of Cards», να επιβεβαιώσουν, τα όσα ισχυρίζεται ο ηθοποιός   Άντονι Ραπ, ο οποίος επίσης κατηγορεί τον Σπέισι.

Πηγές αναφέρουν, ότι κάποιοι από τους συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς, κατέθεσαν ήδη, πως ο Σπέισι τους παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ δούλευαν για το δημοφιλές σόου του Netflix.

Οι καταθέσεις των κατηγόρων, έρχονται μετά από μια υπόθεση, σύμφωνα με το πόρισμα της οποίας, ο Σπέισι πρέπει να καταβάλει το ποσό των 31 εκατομμυρίων,αφού έπειτα από δικαστική έρευνα, απεδείχθη, ότι παραβίασε την πολιτική της εταιρείας και προέβη σε πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ακόμη, ένα πρώην μέλος της ομάδας της σειράς, το οποίο μάλιστα έχει ήδη καταθέσει, ισχυρίστηκε ότι όταν ο Σπέισι τους χαιρετούσε: «έσφιγγε το χέρι τους και το τραβούσε προς τα κάτω, στον καβάλο του».

Στο μεταξύ, ο Κέβιν Σπέισι προσπαθεί ακόμη, να απορρίψει τη δικαστική απόφαση των 31 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του. Η ακρόαση για την υπόθεση ορίστηκε για τις 10 Μαΐου.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα