Ηλεία

Μέλισσα: «Καταφύγιο η αγκαλιά σου, μάνα»

Οι γυναίκες της Μέλισσας τίμησαν την γιορτή της Μητέρας!
Ακούστε το άρθρο

Με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και με ευχές για χρόνια πολλά, οι γυναίκες της Μέλισσας τίμησαν την γιορτή της Μητέρας με μια όμορφη και λιτή εκδήλωση που διοργανώθηκε σε κέντρο εστίασης, της κοινότητας την περασμένη Κυριακή το απόγευμα.

Η πρόεδρος της Μέλισσας, Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου, κάλεσε όλες τις μητέρες σε απογευματινό καφέ όπου καλωσόρισε την κάθε μία με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μητέρες της Μέλισσας δέχθηκαν τις εγκάρδιες ευχές της προέδρου κ. Λυκοκανέλλου που τους ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη.

«Μαμά, μανούλα, μητέρα.. Γιορτή της μητέρας και όλη η φύση, συμπάσχει, γιορτάζει μαζί με το πιο Θείο, ευλογημένο πλάσμα του πλανήτη! Άδολη η αγάπη σας! Βάλσαμο το φιλί σας! Θεραπεία το χάδι σας! Καταφύγιο η αγκαλιά σας! Καθοριστικός ο ρόλος σας για μια υγιή, παραγωγική κοινωνία …Χρόνια σας πολλά, καλά και ευλογημένα! Χρόνια πολλά και στη δική μου μάνα, την ήρεμη δύναμη, τον αφανή ήρωα της οικογένειας μου. Σας αγαπώ! Είμαι δίπλα σας», ήταν τα λόγια της προέδρου της κοινότητας Αλεξάνδρας Λυκοκανέλλου που χαιρέτισε την εκδήλωση και θέλησε να αναδείξει την σημασία όχι μόνο της λέξης «μάνα» αλλά όλης της οντότητάς της ευχαριστώντας παράλληλα και την δική της μητέρα Χριστίνα, που την χαρακτήρισε «ήρεμη δύναμη» και «αφανή ήρωα» της οικογένειά της.

Να σημειωθεί ότι μετά τον απογευματινό καφέ τους οι τιμώμενες μητέρες της Μέλισσας δείπνησαν όλες μαζί συντροφιά με την πρόεδρο της κοινότητας.

Όλη η επικαιρότητα