WEB tv Ηλεία

Μέλισσα: Πλημμύρισε χρώματα, αρώματα, χαμόγελα!

Ξεχωριστή για ακόμα μια χρονιά ήταν η καθιερωμένη εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στην πάντα φιλόξενη Τ.Κ. Μέλισσας!
Ακούστε το άρθρο

Ξεχωριστή για ακόμα μια χρονιά ήταν η καθιερωμένη εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στην πάντα φιλόξενη Τ.Κ. Μέλισσας του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών και να καλωσορίζει επίσημα την άνοιξη στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέση, σε συνεργασία με την  πρόεδρο της κοινότητας Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό γεγονός αγάπης, χαράς και ζωής που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην κοινότητα με τη στήριξη πάντα της Περιφέρειας, η οποία και διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο, σύμφωνα με την κ. Λυκοκανέλλου, μιας και χωρίς αυτή δε θα υπήρχε η δυνατότητα διεξαγωγής της εκδήλωσης, η οποία και φέτος αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες πολίτες από όλο το νομό και τις οικογένειές τους.

Η κοινότητα γέμισε χρώματα και αρώματα, χαμόγελα και ζωντάνια και ο κόσμος χάρηκε ιδιαίτερα την εκδήλωση.

Μάλιστα, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια πλούσια ανθοκομική έκθεση και τοπικά προϊόντα από τοπικούς επαγγελματίες,  μουσικές, τοξοβολία για μικρούς και μεγάλους και βεβαίως πολλά παιχνίδια για τους μικρότερους από 2- 5 ετών, που συμμετείχαν στους πιο διασκεδαστικούς «αγώνες» ποδηλάτων ισορροπίας και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μάλιστα, σε ανάρτησή της η πρόεδρος κ. Λυκοκανέλλου χαρακτήρισε ως μεγάλη μέρα για την κοινότητα αυτή της περασμένης Κυριακής και εστίασε στην τεράστια συνεισφορά της Περιφέρειας στην εκδήλωση. Εν συνεχεία, δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο που τόσα χρόνια στηρίζει αυτή τους την προσπάθεια. Ειδικότερα σημείωσε: «Προσπαθούμε, αγωνιζόμαστε και αποδεικνύουμε με πράξεις για να διατηρήσουμε ζωντανή την παράδοση τις αξίες, τον πολιτισμό και την οικονομία του τόπου ζωντανή. Τα χωριά μας πιστεύω ακράδαντα ότι είναι εστίες του πραγματικού Ελληνικού Πολιτισμού! Σας ευχαριστούμε όλες κι όλους που αγκαλιάζετε τις δράσεις μας! Σας εύχομαι από καρδιάς, υγεία, ευημερία και άνοιξη πάντα στις καρδιές σας!».

Παρουσίες

Ξεχωριστή παρουσία στην εκδήλωση από πλευράς Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης που για ακόμα μια χρονιά βοήθησε τα μέγιστα για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος και ο Βοηθός Περιφερειάρχη Χρήστος Μπιλήρης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Λευτέρης Βαρουξής, Άννα Μαρία Βλαγκούλη και Νίκος Καλάκος, ενώ την Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου εκπροσώπησε η στενή της συνεργάτιδα Σοφία Ζαχαροπούλου. Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., στην εκδήλωση βρέθηκαν η Ζωή Αναστασοπούλου, ο Διονύσιος Καλαματιανός, ο Μάκης Μπαλαούρας και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Τέλος, για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρόντες ήταν οι Μισέλ Αμπού-Χάντμπα, Αριστομένης Χρόνης και Κωνσταντίνος Τσεριώνης, ενώ τον πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος Μιχάλη Κατρίνη εκπροσώπησε η Ελένη Πανταζοπούλου.

Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και η πρόεδρος της ΤΟ ΝΔ δήμου Πηνειού Σοφία Πέττα, ο πρώην Πρόεδρος Νομαρχιακής ΝΔ Ηλείας Χρήστος Γαβράς, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβασίλων και δημιουργός του Θεάτρου Καβασίλων Χρήστος Μάλλιαρης, η πρόεδρος του ιππικού συλλόγου «Κένταυροι» Αλεξία Αλτούνη, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρετής Βασίλης Δρακιάς και η διευθύντρια των ΣΥΔ Κέντρου Αποκατάστασης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Ευγενία Πετράτου και δεκάδες πολίτες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: 

Όλη η επικαιρότητα