Ελλάδα

Μενίδι: Ανήλικοι επιτέθηκαν και λήστεψαν 36χρονη

Άνοιξαν τις πόρτες, και μπροστά στα μάτια της άτυχης γυναίκας, άρχισαν να ψάχνουν τις τσέπες της
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα παιδιά από δέκα έως δεκαέξι ετών, επιτέθηκαν και λήστεψαν διερχόμενη οδηγό στο Μενίδι. Η ληστρική επίθεση σημειώθηκε νυχτερινές ώρες στην οδό Αγίου Φανουρίου.

Η 36χρονη οδηγός, για να αποφύγει μια λακκούβα, έκοψε για λίγο ταχύτητα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι ανήλικοι δράστες και όρμησαν σαν αγρίμια στο αυτοκίνητο.

Έντρομή η οδηγός

Οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν την πόρτα του οδηγού και οι άλλοι δύο την πόρτα του συνοδηγού. Άνοιξαν τις πόρτες, και μπροστά στα έντομα μάτια της άτυχης γυναίκας, άρχισαν να ψάχνουν τις τσέπες της, ενώ ένας 16χρονος της άρπαξε την τσάντα της, που είχε στη θέση του συνοδηγού. Η γυναίκα την κράτησε για λίγο από τα λουριά, και αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά τελικά ο ανήλικος έκαμψε την αντίστασή της, έκλεψε την τσάντα και έφυγε.

Η 36χρονη αλλοδαπή, σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», η βγήκε από το αυτοκίνητο και ζήτησε βοήθεια. Μέχρι να έρθει η αστυνομία, ένας από τους ανήλικους επέστρεψε και της πέταξε την τσάντα στο δρόμο, αλλά έλειπαν τα χρήματα, το κινητό της τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα. Όταν έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ στο σημείο, τα μέλη της άγουρης συμμορίας είχε εξαφανιστεί. Την έρευνα για την εξιχνίαση της ληστείας, έχει αναλάβει το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Όλη η επικαιρότητα