Ελλάδα

Μενίδι: Βρέθηκε αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του Μάριου 10 μήνες μετά τον άδικο χαμό του

Ακούστε το άρθρο

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστηκε ξανά στο προαύλιο του σχολείου του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε πριν από 10 μήνες κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του μιλώντας στην τηλεόραση του Star. Όπως καταγγέλλει ο τραγικός πατέρας του άτυχου μαθητή χθες το μεσημέρι μαθητές εντόπισαν τυχαία στο προαύλιο του σχολείου βολίδα πυροβόλου όπλου, την παρέδωσαν στους δασκάλους και αυτοί με τη σειρά τους στους αστυνομικούς.

Η οργή του πατέρα του Μάριου ξεχειλίζει. Μπορεί να πέρασαν 10 ολόκληροι μήνες από την τραγική απώλεια του γιού του, όμως, όπως καταγγέλλει ο δολοφόνος του παραμένει ακόμα ασύλληπτος, ενώ δεν έχει αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι με τα όπλα και τα ναρκωτικά. «Εφαρμόστηκαν μερικά μέτρα, όπως αναφέρει ο κ. Τόσκας και ο κ. Τσουβάλας. Βρήκαν τον δολοφόνο του Μάριου; Πόσα όπλα πιάσαμε; Πόσους εμπόρους ναρκωτικών βρήκαμε; Απολύτως κανέναν. Που είναι τα αποτελέσματα;», λέει.

Αγωγή μαμούθ κατά του δημοσίου

Η οικογένεια του Μάριου σκληραίνει τη στάση της και μετά τη μήνυση κάνει αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τις παραλείψεις των κρατικών της οργάνων” «Διεκδικεί ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ. Θεωρούμε ότι η Πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η αγωγή αποζημίωσης για τον 11χρονο Μάριο αναμένεται να κατατεθεί αύριο το πρωί στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Πηγή: Star

Όλη η επικαιρότητα