Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Πολιτική

ΜέΡΑ25: Διαδικτυακή τηλεσυζήτηση την Πελοπόννησο – Στήριξη στις παραγωγικές μας τάξεις

Ακούστε το άρθρο

«Το ΜέΡΑ25 στηρίζει τις παραγωγικές τάξεις της χώρας μας και ήδη έχει ζητήσει από την κυβέρνηση – ως το ελάχιστο που μπορεί να κάνει – ενώπιον της πανδημίας δηλαδή

  • Κουρέματα χρεών. Όχι αναβολές πληρωμών φόρων, εισφορών, δόσεων. Δεν βοηθά τον εργαζόμενο, τον μικρομεσαίο τον αγρότη που δεν έχει και δεν θα έχει εισοδήματα να του πεις «μου τα δίνεις όλα αργότερα, και μάλιστα με τόκο». Μόνο το κούρεμα βοηθά.
  • Άμεσες προσλήψεις 7000 γιατρών στο ΕΣΥ. Τώρα. Σήμερα. Αν όχι τώρα, πότε;
  • Το κράτος να εγγυηθεί στους αγρότες ότι θα αγοράσει τα αδιάθετα προϊόντα τους τα οποία θα διοχετευτούν στις αγορές των πόλεων όπου οι εγκλωβισμένοι πολίτες ήδη βλέπουν τεράστιες ανατιμήσεις από τα ολιγοπωλιακά σουπερμάρκετ.
  • Κόκκινα δάνεια: Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) σήμερα, άμεσα, με την οποία να παγώνουν όχι μόνο κάθε πλειστηριασμό αλλά τον Νόμο «Ηρακλή». Αν δεν «παγώσει» η κυβέρνηση τον «Ηρακλή» θα ενεργοποιηθεί η δημόσια εγγύηση από τα αρπακτικά ταμεία και τότε η κυβέρνησή θα αναγκαστεί να δανειστεί από την τρόικα άλλα 12 δις ευρώ υπέρ των ταμείων» τόνισε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 ΓιάνηςΒαρουφάκης στην πολύ επιτυχημένη τηλεσυζήτηση που έγινε χθες με μέλη και φίλους του κόμματος αλλά και φορείς της Πελοποννήσου.

Ο κ.Βαρουφάκης δεσμεύτηκε το ΜέΡΑ25 να φέρει στη βουλή τα προβλήματα που έθεσαν οι πολίτες που συμμετείχαν στην τηλεσυζήτηση.

Το ΜέΡΑ25 ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες.

Όλη τη συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε «πατώντας» στο εξής Link

https://www.youtube.com/watch?v=OOdz5GEZrEY

Όλη η επικαιρότητα