Lifestyle

Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη: Στην πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξή τους έκαναν αποκαλύψεις

Ακούστε το άρθρο

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μεγάλη αδυναμία στην δίδυμη αδερφή της, Αλίκη και πάντα μιλάει με τρυφερά λόγια για εκείνη. Αυτή τη φορά, οι δυο τους παραχώρησαν την πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξή τους στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη«. Μιλώντας στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, οι αδερφές Συνατσάκη έκαναν αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Η Αλίκη είναι ο μοναδικός άνθρωπος, που έχω πολύ καλούς φίλους και τους εμπιστεύομαι, που μπορεί να ξέρει για μένα αυτά που ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό δεν θα τολμήσω να πω. Στην Αλίκη θα τα πω… Εγώ δεν ξέρω αν γνωρίζω για την Αλίκη τόσα πολλά πράγματα. Μπορεί να μην ξέρω τα ντροπιαστικά της…», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη.

Και κατόπιν επεσήμανε: «Ζητάω συχνά «δανεικά» από την Αλίκη και κινδυνεύω να… απολυθώ. Εγώ έχω την εταιρία, αλλά πίσω από όλα είναι η Αλίκη. Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω ότι δεν έχω λεφτά. Εκείνη κάνει κουμάντο…».

Σε ερώτηση σχετικά με τις επιλογές που κάνουν στους άντρες, η Αλίκη επεσήμανε: «Εγώ πάντα συμφωνώ με τις επιλογές της Μαίρης στους άντρες. Εκείνη πάντα διαφωνεί…», ενώ για το ποια βιώνει πιο δύσκολα τους χωρισμούς και οι δυο συμφώνησαν πώς πέφτουν εξίσου στα πατώματα μετά το τέλος μιας σχέσης.

Όσο για το ποια κρατάει στο κινητό της τα τηλέφωνα των πρώην συντρόφων της, η Μαίρη δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Δεν σβήνω τα τηλέφωνα των πρώην μου. Μη τυχόν και σε πάρει κάποιος από το παρελθόν και δεν ξέρεις ποιος είναι…».

Τέλος, η ίδια εξομολογήθηκε: «Δεν θέλω κανέναν άλλον. Κανείς δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Αλίκη, τη σχέση που έχουμε, την ασφάλεια που νιώθω μαζί της…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

via

Όλη η επικαιρότητα