Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την πάθηση που αντιμετωπίζει

Ακούστε το άρθρο

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Η παρουσιάστρια συζητά μαζί τους τα πάντα, τους δίνει συμβουλές, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που τους έχει εκμυστηρευτεί προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια.

Έτσι, λοιπόν, χθες το απόγευμα, η Μαίρη αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει ροδόχρους ακμή, με αποτέλεσμα να έχει εμφανίσει ερυθρότητα στο μέτωπο, τις παρειές και το πιγούνι.  Η ροδόχρους ακμή αναφέρεται καμιά φορά ως ακμή των ενηλίκων, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει μεγάλη σχέση με τα σπυριά και τους φαγέσορες που προσβάλλουν συνήθως τους εφήβους. Η ροδόχρους ακμή είναι μια φλεγμονώδης δερματοπάθεια που συχνά καταλήγει σε ερύθημα του προσώπου. Η θεραπεία και η αντιμετώπιση μέσω προσωπικής φροντίδας μπορεί να ανακουφίσει από τα συμπτώματα αλλά δεν υπάρχει ίαση.

«Δεν είχα ιδέα ότι είμαι τόσοι πολλοί με ροδόχρους ακμή. Νιώθω καλύτερα… Μόλις έκανε την πρώτη θεραπεία…», είπε χαρακηριστικά η παρουσιάστρια, ενώ έδωσε μια συμβουλή σε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα