Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Όταν είμαστε μαζί γελάω αλλιώς

Ακούστε το άρθρο

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολύ καλή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους με τους οποίους μοιράζεται σχεδόν τα πάντα!

Ιδιαίτερα ενεργή όπως πάντα, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, ενώ δεν παραλείπει να στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη δύσκολη περίοδο που όλοι ζούμε.

Η γνωστή youtuber – παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη δίδυμη αδερφή της και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα και βιντεάκια μαζί της.

Έτσι η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την Αλίκη Συνατσάκη, με αφορμή ένα βίντεο που έκαναν στο κανάλι της στο YouΤube.

Στη λεζάντα της ανάρτησής αυτής, η Μαίρη Συνατσάκη, εξωτερίκευσε όλα τις τα συναισθήματα για την πολυαγαπημένης της αδερφή

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Me and my monkey! 👭🏻 ——–————————————————• [μου έγραψε κάποιος σήμερα στο YouTube που ανεβάσαμε μαζί βίντεο με το Αλικάκι, ότι όταν είμαι μαζί της «γελάω αλλιώς» και είχε τόσο δίκιο! Είμαι αλλιώς όταν είμαστε μαζί. Είμαι ολόκληρη εγώ, γι αυτό… ♥️ ] • Καληνύχτα πίπολ μου! Ευχαριστούμε τόσο που βάλατε ήδη το βίντεο στα trends! Γου Χου 🥳

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

«Me and my monkey!

[μου έγραψε κάποιος σήμερα στο YouTube που ανεβάσαμε μαζί βίντεο με το Αλικάκι, ότι όταν είμαι μαζί της «γελάω αλλιώς» και είχε τόσο δίκιο! Είμαι αλλιώς όταν είμαστε μαζί. Είμαι ολόκληρη εγώ, γι αυτό…].

Καληνύχτα πίπολ μου! Ευχαριστούμε τόσο που βάλατε ήδη το βίντεο στα trends! Γου Χου», ήταν τα τρυφερά λόγια της στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Δείτε παρακάτω το πιο πρόσφατο βίντεο που γύρισαν μαζί οι αδελφές Συνατσάκη

via

Όλη η επικαιρότητα