Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Παρουσίασε τη νέα συλλογή παπουτσιών της

Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της Δευτέρας η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε τη νέα συλλογή παπουτσιών της, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους και φυσικά τον σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και λίγα χρόνια ασχολείται με τον σχεδιασμό παπουτσιών, κάτι που έχει αγαπήσει πολύ. Με πολλή δουλειά, όρεξη και μεράκι, χθες το βράδυ παρουσίασε την έκτη κολεξιόν για το φθινόπωρο – χειμώνα 2019 – 2020.

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μια δημιουργική περίοδο στη ζωή της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πέρα από το σχεδιασμό παπουτσιών, εδώ και λίγους μήνες συνεργάζεται με την Αθηνά Οικονομάκου και μαζί σχεδιάζουν ρούχα για κάθε περίσταση και κάθε γυναίκα. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα συζητά με το One, με την τηλεοπτική επιστροφή από το νέο χρόνο να θεωρείται πολύ πιθανή.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο Χαλάνδρι, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και απαθανάτισε όλους όσους έδωσαν το παρών. Μεταξύ αυτών η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Αιμιλιανός Σταματάκης, η Κρυσταλλία, η Κατρίνα Τσάνταλη.

Δες φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου
Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη
Κατερίνα Σούσουλα-Αιμιλιανός Σταματάκης-Κρυσταλλία Ρήγα-Δημήτρης Πλατανιάς
Κατρίνα Τσάνταλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ράνια Θρασκιά, Μαίρη Συνατσάκη
Φωτεινή Πετρογιάννη
Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ράνια Θρασκιά
Κατερίνα Σούσουλα, Μαίρη Συνατσάκη

Φωτογραφίες: NDP

via

Όλη η επικαιρότητα