Lifestyle Style

Μέσα σε 4 ημέρες η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε ρούχα αξίας πάνω από 16.000 ευρώ –Ολα Louis Vuitton

Ακούστε το άρθρο

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν θεωρείται άξια πρέσβειρα της γαλλικής φινέτσας. Και το απέδειξε για άλλη μίa φορά, με ρούχα αξίας άνω των 16.000 ευρώ μέσα σε 4 ημέρες κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής G7.


Και ήταν όλα μόνο του οίκου Louis Vuitton με τον οποίο έχει υπογράψει συμβόλαιο.

Η 66χρονη Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Γάλλου πρωθυπουργού Εμανουέλ Μακρόν, επέλεξε μια σειρά από κομψά συνολάκια που αναδείκνυαν το λεπτό σώμα της και την κολάκευαν, υποδεχόμενη τις Πρώτες Κυρίες στο Μπιαρίτς της νοτιοδυτικής Γαλλίας, αυτό το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, κάθε ρούχο που επέλεξε να φορέσει ήταν του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton, με τα περισσότερα να είναι φτιαγμένα ειδικά για εκείνη.

Οι casual, σικ και σπορ εμφανίσεις της Μπριζίτ Μακρόν

Μεταξύ αυτών, ένα σακάκι, ένα casual φόρεμα και άλλα δύο πρωινά, φτιαγμένα κατά παραγγελία. Ακόμη και τα παπούτσια της ήταν του διάσημου οίκου, με τα sneakers της να κοστίζουν 630 ευρώ και ένα ακόμη ζευγάρι καφέ ψηλοτάκουνες γόβες με κόστος 745 ευρώ.

Η Μπριζίτ Μακρόν πόζαρε χαμογελαστή και ευδιάθετη στον φωτογραφικό φακό δίπλα στις άλλες Πρώτες Κυρίες, ανανεωμένη μάλιστα μετά την πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα σε νοσοκομείο του Παρισιού, και φυσικά – αν εξαιρέσει κανείς την Μελάνια Τραμπ – ξεχώρισε.

Ας δούμε αναλυτικά τι φόρεσε:

Ημέρα 1η: Σάββατο πρωί

Το Σάββατο, η Μπριζίτ Μακρόν εμφανίστηκε με ένα ριγέ σακάκι – κατά παραγγελία, που λέγεται ότι το κόστος του έφτανε τα 3.130 ευρώ και το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι τζιν Louis Vuitton αξίας 994 ευρώ και sneakers το κόστος των οποίων ανερχόταν στα 630 ευρώ.

Με ριγέ σακάκι αξίας 3.130 ευρώ κατέφθασε στο Μπιαρίτς της Γαλλίας
Με ριγέ σακάκι αξίας 3.130 ευρώ κατέφθασε στο Μπιαρίτς της Γαλλίας

Δείπνο Σαββάτου

Το βράδυ του Σαββάτου, η Μπριζίτ Μακρόν στον ρόλο της οικοδέσποινας ήταν στο πλευρό του συζύγου της, Εμανουέλ Μακρόν και υποδέχθηκαν τους άλλους ηγέτες της Συνόδου Κορυφής στον φάρο του Μπιαρίτς για ένα δείπνο εργασίας, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε nude απόχρωση του ίδιου οίκου, με την αξία του να εκτιμάται στα 2.700 ευρώ.

Τρεις εμφανίσεις μέσα σε μια μέρα
Ημέρα 2η: Κυριακή πρωί
Την Κυριακή, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε τρεις διαφορετικές εμφανίσεις. Για αρχή, επέλεξε ένα ελαφρύ μίντι κόκκινο φόρεμα, με κόψιμο στους ώμους, προκειμένου να κάνει μια περιήγηση τις άλλες Πρώτες Κυρίες σε ένα χωριό των Βάσκων κοντά στο Μπιαρίτς της Γαλλίας. Το φόρεμα πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 2.700 ευρώ ενώ τα τα παπούτσια της, καφέ γόβες με λουράκια, κόστιζαν 745 ευρώ. Το λουκ ολοκλήρωσε με ασημένια κοσμήματα και ένα ταιριαστό κόκκινο ρολόι.
Με κόκκινο μίντι φόρεμα ξενάγησε τις Πρώτες Κυρίες σε ένα χωριό των Βάσκων
Με κόκκινο μίντι φόρεμα ξενάγησε τις Πρώτες Κυρίες σε ένα χωριό των Βάσκων

Όσο για το δεύτερο λουκ, ήταν πιο σπορ, με ένα λευκό πουκάμισο με έναν μεγάλο φιόγκο στον λαιμό, αξίας 1.315 ευρώ, σκούρο τζιν παντελόνι, ίδιο με αυτό σε μαύρο που φόρεσε την πρώτη ημέρα, αξίας 994 λιρών, μια κόκκινη ζώνη και τα sneakers της.

Στην τρίτη της εμφάνιση μέσα στην ίδια ημέρα, και συγκεκριμένα στην οικογενειακή φωτογραφία των ηγετών της Συνόδου Κορυφής, η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα κατά παραγγελία ασημί φόρεμα Louis Vuitton άγνωστης αξίας, με ένα ζευγάρι λευκές γόβες με μεταλλική λεπτομέρεια στην μύτη του παπουτσιού, ξεχωρίζοντας μαζί με την Μελάνια Τραμπ ανάμεσα στις άλλες Πρώτες Κυρίες.

Με ασημί φόρεμα άγνωστης αξίας στην οικογενειακή φωτογραφία

Την τελευταία ημέρα της Συνόδου G7, η Μπριζίτ έδειχνε πολύ κομψή με το nude φόρεμά της με την φαρδιά ζώνη αξίας 2.730 ευρώ και τις ψηλοτάκουνες γόβες που είχε φορέσει και την προηγούμενη ημέρα.

Με φόρεμα σε military στυλ την τελευταία ημέρα της Συνόδου Κορυφής
Με φόρεμα σε military στυλ την τελευταία ημέρα της Συνόδου Κορυφής

Η αγάπη για τον οίκο Louis Vuitton και το συμβόλαιο με την διάσημη εταιρεία

Για όσους απορούν με το γεγονός πως η Μπριζίτ Μακρόν φορούσε αποκλειστικά και μόνο ρούχα του οίκου Louis Vuitton, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι κάτι καινούριο. Κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Εμανουέλ Μακρόν, το γαλλικό περιοδικό Challenges αποκάλυψε πως η Μπριζίτ ντύνεται δωρεάν από την συγκεκριμένη μάρκα, προκαλώντας σάλο στην Γαλλία.

Μάλιστα, η υπηρεσία VIP του οίκου αναγκάστηκε να δηλώσει στον γαλλικό Τύπο πως η Μπριζίτ Μακρόν δανείζεται τα ρούχα και δεν της χαρίζονται και πως τα επιστρέφει πάντα στην ώρα τους. «Τα ρούχα καταγράφονται στο αρχείο και συστηματικά επιστρέφονται» ανέφερε ο οίκος προσθέτοντας πως κι άλλες προσωπικότητες ντύνονται δωρεάν «κυρίως καλλιτέχνες», αλλά μόνο η Μπριζίτ Μακρόν βρίσκεται στην λίστα με τις «συζύγους πολιτικών».

via

Όλη η επικαιρότητα