Ελλάδα

Μεσολόγγι: Φορτηγό αναποδογύρισε και γκρέμισε ολόκληρο σπίτι

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο φορτηγού, έσπασε τις μπάρες και πέρασε το ρέμα πέφτοντας σε ένα σπίτι στην Αγριλιά – Απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της πυροσβεστικής 

Τρελή πορεία κατέγραψε ένα φορτηγό που μετέφερε πέτρες στην Αγριλιά Μεσολογγίου, στη θέση Τασσέικα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και γκρέμισε ένα ολόκληρο σπίτι, στο οποίο κατά σύμπτωση δεν βρισκόταν κάποιος.

Το περιστατικό έγινε σήμερα το μεσημέρι κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ο οδηγός του φορτηγού έσπασε τις προστατευτικές μπάρες στη γέφυρα, πέρασε το ρέμα και αναποδογύρισε πέφτοντας στο απέναντι οικόπεδο και γκρεμίζοντας το σπίτι. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό ενώ μέχρι αυτή την ώρα βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και καταγράφουν τις ζημιές. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Περίοικοι αναφέρουν στο protothema.gr ότι η πτώση του φορτηγού ακούστηκε σε όλη την περιοχή ενώ μέχρι να αντιληφθούν τι συνέβη, νόμισαν ότι επρόκειτο για σεισμό. Οι κάτοικοι μάλιστα σημειώνουν ότι από τύχη δεν υπήρξαν θύματα περαστικοί γιατί βρίσκεται μέσα σε πυκνοκατοικημένο οικισμό.

fort1
fort2
fort3
fort4
fort5
fort6

Όλη η επικαιρότητα