Μεσσηνία

Μεσσήνη: Επίθεση με άκουα φόρτε σε 49χρονη – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση, όταν έφτασε στην εργασία της τα ξημερώματα - Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο
Ακούστε το άρθρο

Με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται γυναίκα από τη Μεσσήνη, η οποία δέχτηκε επίθεση από άνδρα με χημικό υγρό.

Για το περιστατικό προσήχθη αρχικά ένας άνδρας 50 ετών, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ) από το σούπερ μάρκετ. Με την 49χρονη είχαν οικονομικές διαφορές.

Η επίθεση, όπως είναι φυσικό, ξυπνά φριχτές μνήμες από εκείνη στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020, όταν η Έφη Κακαράντζουλα επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Το περιστατικό, που σοκάρει την τοπική κοινωνία, σημειώθηκε στην περιοχή Ανάληψη, στη Μεσσήνη, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η γυναίκα, όπως ανέφερε αρχικά το best-tv.gr, δέχθηκε επίθεση, με τον δράστη να τρέπεται στη συνέχεια σε φυγή.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα έφθασε στην εργασία της. Εκεί, επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα που είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά. Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο, προκαλώντας της έγκαυμα κοντά στο μάτι. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει, τελικά τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας επισημαίνει ότι «ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».
πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα