Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μεσσήνη: Τραυματίστηκαν τρία παιδιά από στύλο του δημοτικού φωτισμού

ekab.jpg
Ακούστε το άρθρο

Από καθαρή τύχη ή σύμπτωση στη Μεσσήνη αποφεύχθηκε ο σοβαρός τραυματισμός τριών πιτσιρικάδων, δύο οκτάχρονων και ενός εννιάχρονου, το βράδυ του Σαββάτου, οπότε είχε προγραμματίσει εκδηλώσεις ο Εμπορικός Σύλλογος.

Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, καθώς οι πιτσιρικάδες έπαιζαν στη «μικρή πλατεία», έπεσε επάνω τους ένας μαντεμένιος στύλος του δημοτικού φωτισμού, τραυματίζοντας επιπόλαια τους δύο από αυτούς και κάπως σοβαρότερα τον τρίτο, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Και οι τρεις έφεραν τραύματα στο κεφάλι, με το παιδί που διακομίσθηκε στην Αθήνα να έχει υποστεί κάταγμα στο κρανίο. Ευτυχώς και για τα τρία παιδιά η πορεία της υγείας τους εξελίχθηκε θετικά.

Οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε είναι αντικρουόμενες. Όχι ως προς το συμβάν, αλλά ως προς το πώς έπεσε ο στύλος. Υπάρχουν απόψεις που αναφέρουν ότι ο στύλος υποχώρησε επειδή ήταν σκουριασμένες οι βίδες που τον συγκρατούσαν, ενώ άλλες  υποστηρίζουν ότι οι πιτσιρικάδες είχαν σκαρφαλώσει και έπαιζαν. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μάθαμε, όταν χρειάστηκε να μετακινηθεί ο πεσμένος στύλος, συνέδραμαν αρκετά άτομα προς τούτο.     

Ό,τι και από τα δύο να ισχύει, είναι αδικαιολόγητο να έχει συμβεί, καθώς ο Δήμος θα έπρεπε να ελέγχει τον αστικό του εξοπλισμό, ώστε να είναι σε θέση να παρέχει ασφάλεια σε όλους τους δημότες. 

 
 
Πηγή: tharrosnews.gr

Όλη η επικαιρότητα