Μεσσηνία: Επίσκεψη κλιμακίου του ΕΛΓΑ υπό τον πρόεδρο Ανδρέα Λυκουρέντζο

Share

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζο επισκέπτεται σήμερα περιοχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να διαπιστώσει ζημιές και προβλήματα από καιρικά και άλλα φαινόμενα στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Στη Μεσσηνία ειδικότερα θα εξεταστεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η φετινή συκοπαραγωγή από την παρατεταμένες βροχοπτώσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα ιδιαιτέρως στα ορεινές κοινότητες του ευρύτερου δήμου Μεσσήνης

Η επίσκεψη του κλιμακίου θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα από την Καλαμάτα όπου για τις 9 έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας με τον αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα Στάθη Αναστασόπουλο ενώ στη συνέχεια θα γίνουν επισκέψεις στο Δημαρχείο της Μεσσήνης και στη Συκική. Στη 1 το μεσημέρι, ο πρόεδρος και το κλιμάκιο του Οργανισμού θα μετάσχουν σε σύσκεψη που προγραμματίζεται να γίνει στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Π. Νίκα, των χωρικών αντιπεριφερειαρχών Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα.

Τέλος, στις 5 σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος και το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ θα βρεθούν στην Κόρινθο, όπου έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας.