Μεσσηνία

Μεσσηνία: «Βούλιαξαν» στην Καλαμάτα και τους Γαργαλιάνους – Άνοιξαν οι ουρανοί και δημιουργήθηκαν ποτάμια (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Πλημμύρισε ο τόπος και «πνίγηκε» η περιοχή στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γαργαλιάνων από το χθεσινό μπουρίνι. Από τη βροχή, που – ευτυχώς– δεν είχε μεγάλη διάρκεια, οι δρόμοι γύρω στο σχολικό συγκρότημα έγιναν ποτάμια, προκαλώντας πολλά και σοβαρά προβλήματα στη συγκοινωνία, τη μετακίνηση οχημάτων και πεζών, καθώς και σε καταστήματα και σπίτια.

Το νερό «ανέβηκε» στα πεζοδρόμια και μπήκε σε καταστήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων προσπαθούσαν μόνοι τους, με κουβάδες, σκούπες και σφουγγαρίστρες, να καθαρίσουν. Κάτοικοι και επαγγελματίες δε, έστρεφαν τα πυρά τους στη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας για τα βουλωμένα και ανεπαρκή να λειτουργήσουν φρεάτια και, κυρίως, για το περίφημο έργο της «τρύπας» στο σχολείο, καθώς δίδονταν διαβεβαιώσεις ότι στο εξής δε θα προκαλούνται προβλήματα από τις βροχοπτώσεις, διότι θα λειτουργούσε «σύστημα» απορροής των υδάτων.

Τέτοιο «σύστημα», ωστόσο, δε λειτούργησε και «πνίγηκε» ο τόπος, παρά το γεγονός ότι για την περίφημη «τρύπα» έχουν δαπανηθεί χιλιάδες ευρώ από τη φορολογία και τα δημοτικά τέλη των κατοίκων των Γαργαλιάνων και της Τριφυλίας…

Οι εικόνες στου Γαργαλιάνους

Το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Καλαμάτα

Πηγή: eleftheriaonline.grtharrosnews.gr

Όλη η επικαιρότητα