Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μεσσηνία:Τρόμος για τετραμελή οικογένεια!

messinia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στιγμές τρόμου έζησαν τα μέλη μιας οικογένειας στην Ελαία Μεσσηνίας, όταν δέχθηκαν επίθεση από ληστές οι οποίοι καραδοκούσαν έξω από το σπίτι τους περιμένοντας να βγουν. Οι δράστες τους χτύπησαν και δεν δίστασαν να σπάσουν την πόρτα του δωματίου στο οποίο είχε προλάβει να κλειδωθεί η κόρη της οικογένειας!

Ο 62χρονος πατέρας έβγαινε από το σπίτι μαζί με τη γυναίκα και το γιό του και η κόρη ακολουθούσε πιο πίσω, όταν ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά τους τέσσερις κουκουλοφόροι. Δύο από αυτούς τους πλησίασαν, ενώ οι άλλοι δύο τους κρατούσαν ακίνητους με την απειλή ενός πιστολιού. Ο 62χρονος μάλιστα προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά οι κακοποιοί τον χτύπησαν με γροθιές και τον εξουδετέρωσαν. Την ίδια στιγμή, η κόρη της οικογένειας κατέφευγε στο δωμάτιό της και κλείδωνε την πόρτα.

Όμως, ένας από τους δράστες  έσπασε την πόρτα και ερεύνησε το δωμάτιο χωρίς να την πειράξει! Παράλληλα, άλλος ένας συνεργός του ερευνούσε το υπόλοιπο σπίτι. Οι ληστές δεν βρήκαν να αρπάξουν περισσότερα από 200 ευρώ και έφυγαν βιαστικά. Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες, αλλά δεν κατάφερε να τους εντοπίσει. Ο 62χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Όλη η επικαιρότητα