Lifestyle

Met Gala 2019: Τα 5 ωραιότερα ζευγάρια που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Ακούστε το άρθρο

Στο φετινό Met Gala, είδαμε την Irina Shayk ασυνόδευτη χωρίς το Bradley Cooper, τη Hailey Baldwin επίσης σόλο με το Justin Bieber να αγνοείται η τύχη του, τη Lady Gaga να είναι η ψυχή της διοργάνωσης και τον kanye West να βαριέται. Ανάμεσα σε όλα αυτά υπήρξαν πέντε ζευγάρια που ήταν πραγματικά όμορφα μαζί και είναι τα εξής:

Jennifer Lopez-Alex Rodriguez

H υπέρλαμπρη και απαστράπτουσα JLO μόλις έχει αρραβωνιαστεί με τον αγαπημένο της Alex και κάθε τους δημόσια εμφάνιση μοιάζει με pre wedding photo.

Serena Williams-Alexis Ohanian

H super star του τένις περπάτησε το κόκκινο χαλί με nike, έχοντας στο πλευρό της το σύζυγο και πατέρα της κόρης της ο οποίος ήταν γλυκά αμήχανος.

Kylie Jenner-Travis Scott

H Kylie έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς και ναι, είχε πιάσει το νόημα. Ο Travis είναι αιώνια σκλάβος της ενώ ίσως για πρώτη φορά κοιτάει ψηλά.

Gisele Bundchen-Tom Brady 

Aν και το ντύσιμό τους ήταν εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, το δέσιμό τους είναι εκπληκτικό και έδειχναν ευτυχισμένοι μαζί.

Miley Cyrus-Liam Hemsworth

Kαι εδώ δεν αισθανθήκαμε ιδιαίτερα ότι έχει γίνει κτήμα τους το ‘Camp’ ενώ οπωσδήποτε από τη Miley περιμέναμε περισσότερα. Ωστόσο, ωραίο ζευγάρι.

via

Όλη η επικαιρότητα