Lifestyle Κόσμος

Met Gala: Η Cardi B είπε στο after πάρτι “να κάνουν όλοι κοκαΐνη” αλλά λέει πως ήταν πλάκα

Ήταν οικοδέσποινα του after party αλλά μια ατάκα της έγινε viral, προκαλώντας σάλο
Ακούστε το άρθρο

Αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala με ένα χρυσό Versace, η Cardi B ανέβηκε πάνω στο μπαρ του Standard και ενθάρρυνε τους καλεσμένους στο after πάρτι της να «πιούν ένα σφηνάκι αμέσως και να κάνουν μια γραμμή [κοκαΐνης]».

Σύμφωνα με βίντεο που επικαλείται το Page Six, η διάσημη ράπερ φέρεται να είπε στο πλήθος, «Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ποτά σας και πως όλοι θα κάνετε τις γραμμές σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται. Πρέπει να ανέβουμε! Θέλω όλοι να χορεύουν! Ό,τι συμβεί σε αυτό το πάρτι, θα μείνει εδώ».

Στο πολυσυζητημένο πάρτι της Cardi B σε συνεργασία με το Playboy καλεσμένοι ήταν μεταξύ άλλων οι Jared Leto, Emily Ratajkowski, Awkwafina, Maise Williams, Justin Theroux και Billie Eilish, ενώ η διάσημη ράπερ τραγούδησε επίσης το “Happy Birthday” στην Donatella Versace, που είχε γενέθλια.

Ωστόσο το σχόλιο περί κοκαΐνης προκάλεσε σάλο, με την Cardi να επιμένει πως ήταν απλώς ένα «αστείο» και είπε στους φανς της μέσω Instagram Live πως αισθάνεται σαν την διάσημη που «πρέπει συνέχεια να βρίσκεται στο γραφείο του διευθυντή». «Η φήμη με έχει μετατρέψει σε φυλακισμένη», πρόσθεσε.

Η 29χρονη ράπερ συνέχισε εξηγώντας πως ξύπνησε το πρωί της Τρίτης [μετά την βραδιά του Met Gala] από τηλεφωνήματα σχετικά με όσα είπε περί ναρκωτικών και είχαν γίνει viral στο ίντερνετ.

«Έκανα ένα αστείο ως οικοδέσποινα επειδή έκανα πάρτι και διαστρεβλώθηκε. Γιατί κανείς δεν μπορεί να κάνει πλάκα και να λέει τέτοια;», είπε στους followers της, ενώ παραδέχθηκε επίσης πως «τρέμει» μήπως κάνει κάποια λάθος κίνηση.

«Έχω κουραστεί. Δεν μπορώ να είμαι πλέον ο εαυτός μου», συνέχισε. «Ο,τιδήποτε βγαίνει στα social media είναι πάντα κακό. Αν μπορούσα μαγικά να επιστρέψω στο γαμ***νο 2013 όταν απλώς χόρευα και έβγαζα λεφτά κάθε νύχτα, εκεί θα ήθελα να ήμουν. Τότε ήμουν ο εαυτός μου».

Στη συνέχεια είπε πως «όλος αυτός ο καθωσπρεπισμός, να προσέχεις τι λες, να προσέχεις τι κάνεις, απλώς δεν είμαι εγώ». «Δεν καταλαβαίνω καν πώς καταφέρνω πάντα να μπλέκω σε μπελάδες», πρόσθεσε.

πηγή:lifo

Όλη η επικαιρότητα