Μπάσκετ

Κόροιβος: Μετά τον Παναθηναϊκό, τα παιχνίδια «φωτιά»

Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη νίκη επί του Προμηθέα, ήρθε την καλύτερη στιγμή για τον Κόροιβο, όχι μόνο επειδή αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο το 2017, αλλά και διότι η ομάδα της Ηλείας προερχόταν από πέντε συνεχόμενες ήττες και ήθελε μια επιτυχία για να βελτιώσει και την βαθμολογική της κατάσταση, αλλά και την ψυχολογία της.

Με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής ο Κόροιβος έχει ρεκόρ 4 νίκες και 6 ήττες, έχοντας φυσικά και τις τέσσερις νίκες του στην Αμαλιάδα.

Για την 11η αγωνιστική ο Κόροιβος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή και ώρα 18:30 τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι αθλητές του δεν έχουν πολλές βλέψεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Ηλείοι θα πάνε για … τουρισμό στην Αθήνα.

Τα παιχνίδια που … καίνε, είναι αυτά που έρχονται μετά τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις με την Κύμη στην Αμαλιάδα και με τα Τρίκαλα στην Θεσσαλία.

Αν σε αυτά τα παιχνίδια ο Κόροιβος πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα, θα φτάσει στις 6 νίκες στον α’ γύρο και ουσιαστικά θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του.

Ακόμη όμως και μια νίκη δεν θα είναι … καταστροφή για τους αθλητές του Ντίνου Καλαμπάκου.

Θα ενισχυθεί με ψηλό 

Ο Τράβις Κον λογικά θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα ο Ντίνος Καλαμπάκος θέλει τον Αμερικανό γκαρντ να είναι πανέτοιμος στα παιχνίδια με Κύμη και Τρίκαλα. Όσον αφορά την περεταίρω ενίσχυση της ηλειακής ομάδας, ο Ντίνος Καλαμπάκος αναζητά έναν καλό ψηλό, ο Τζον Φλοβέουρς φέρεται να είναι ο εκλεκτός, αλλά μέχρι να ανακοινωθεί θα πρέπει να περιμένουμε.

Όλη η επικαιρότητα