Μεσσηνία

Μεθώνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών

Το ζευγάρι σύμφωνα με το Silver Alert που εξέδωσε η «Γραμμή Ζωής», αναχώρησε από το σπίτι του στις 23 Ιανουαρίου 2023 με πιθανό προορισμό τη Μονεμβασιά Λακωνίας και έκτοτε αγνοείται.
Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών που τα τελευταία χρόνια ζούσε σε περιοχή της Μεθώνης. Το ζευγάρι σύμφωνα με το Silver Alert που εξέδωσε η «Γραμμή Ζωής», αναχώρησε από το σπίτι του στις 23 Ιανουαρίου 2023 με πιθανό προορισμό τη Μονεμβασιά Λακωνίας και έκτοτε αγνοείται.

Την Κυριακή, η κόρη του ζευγαριού, η οποία βρίσκεται στην Αμερική, έκανε μία ανάρτηση στην οποία φαίνεται σίγουρη πως οι γονείς της έβαλαν μόνοι τους τέλος στις ζωές τους. «Οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω που πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το Silver Alert για την εξαφάνιση

Ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson έφυγαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης του δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ελεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738. Πιθανός προορισμός τους ήταν η Μονεμβασιά. Ο David έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο. Η Lukretia έχει γκρίζα μαλλιά (φοράει περούκα), καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι αδύνατη. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από την οικογένειά τους το απόγευμα της 08/02/2023 και ενεργοποίησε Silver Alert. Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όλη η επικαιρότητα