Κόσμος

Μια 19χρονη φοιτήτρια η νέα σύντροφος του Πιστόριους

7409a8784788922a8428730215b5e9d6.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με τη δίκη του να ξεκινάει τη Δευτέρα, ο Όσκαρ Πιστόριους είναι σίγουρα στο επίκεντρο της επικαιρότητας και όλος ο κόσμος αναμένει για να μάθει την απόφαση του δικαστηρίου για τον φόνο του μοντέλου Ρίβα Στέενκαμπ από τον 27χρονο παραολυμπιονίκη.

Ωστόσο, όλους αυτούς τους μήνες, ο Πιστόριους δεν έδειχνε να ανησυχεί ιδιαίτερα για το τι μέλλει γενέσθαι και συνέχισε να απολαμβάνει τη ζωή του, συνεχίζοντας κανονικά τις προπονήσεις του και ζώντας τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό μιας 19χρονης φοιτήτριας!

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα που είδαν το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, η νεαρή ονομάζεται Λέα Μαλάν και είναι φοιτήτρια στα παραϊατρικά επαγγέλματα.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στη Μοζαμβίκη τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου η 19χρονη έκανε διακοπές με τους γονείς της!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τhe Sun», η νεαρή κοπέλα τον παρηγορεί και τον στηρίζει, περιμένοντας την τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι για τη δίκη, η οποία θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου, έχει γίνει μια λίστα με 107 μάρτυρες που περιλαμβάνει ακόμα και τη μικρότερη αδερφή του.

Ο ίδιος θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δολοφόνησε τη Ρίβα Στέενκαμπ, πράξη την οποία δεν αρνείται.

Οι δικηγόροι του, μία ομάδα που απαρτίζεται από τους κορυφαίους νομικούς όλου του κόσμου, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο θάνατος της φίλης του ήταν ένα τραγικό ατύχημα, καθώς ο Πιστόριους νόμιζε πως ήταν διαρρήκτης που είχε εισβάλει στο μπάνιο του σπιτιού τους. Οι κατήγοροι θα υποστηρίξουν ότι ο Πιστόριους δολοφόνησε από πρόθεση τη Ρίβα, ύστερα από καβγά που είχαν.

Πάντως, νέα στοιχεία που «καίνε» τον Πιστόριους έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε και θεωρείται μέρος της δικαστικής έρευνας, ο Όσκαρ Πιστόριους φέρεται να σερφάριζε σε ιστοσελίδες πορνό από το κινητό του τηλέφωνο το βράδυ που πυροβόλησε τη φίλη του, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς πως επρόκειτο για ένα «ερωτευμένο ζευγάρι που περνούσε χρόνο μαζί».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχαν διαρρεύσει έγγραφα των εισαγγελέων της Νοτίου Αφρικής που ισχυρίζονται πως ο Πιστόριους δήλωσε στον ανήσυχο φύλακα ασφαλείας έξω από το σπίτι του, πως όλα ήταν «μια χαρά» λίγο μετά τους πυροβολισμούς.

Τα έγγραφα αποκάλυψαν επίσης πως ο Πιστόριους φορούσε τα τεχνητά μέλη του και πυροβόλησε προς την πόρτα του μπάνιου, σε απόσταση μικρότερη των 60 εκατοστών, που είχε αρχικά αναφερθεί από την αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα