Sexy

Μία Καλίφα: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα έβγαλε από το πορνό

Είναι πολύ λιγότερα από όσα νομίζετε...
Ακούστε το άρθρο

Η Μία Καλίφα θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές περσόνες της βιομηχανίας πορνό. Η 29χρονη Λιβανέζα ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και αμέσως έγινε διάσημη. Έγινε η πορνοστάρ με τις περισσότερες προβολές.

Πολλοί πιστεύουν ότι απέκτησε εκατομμύρια από το πορνό, παρά τη σύντομη σταδιοδρομία της. Τέτοιες φήμες είναι «εντελώς αναληθείς» σύμφωνα με την ίδια.

Γιατί παραιτήθηκε;

Κάποια στιγμή η παύση ήταν μόνο προσωρινή. Στη συνέχεια επέστρεψε στα γυρίσματα και αποσύρθηκε το 2017. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2019, δήλωσε ότι στην ουσία είχε πληρωθεί μόνο 12.000 δολάρια. «Δεν ξαναείδα ποτέ δεκάρα μετά από αυτό. Το να βρω μια κανονική δουλειά μετά από αυτό ήταν πολύ τρομακτικό», συμπλήρωσε.

Η εργασία στο πορνό δεν ήταν πάντα και τόσο ευχάριστη εμπειρία για εκείνη. Πολλές φορές ένιωθε μάλιστα ντροπή γι’ αυτό και ήταν πολύ αγχωτικό για εκείνη, εξήγησε στο BBC. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μία πρόσθεσε ότι οι ακόλουθοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισε να αυξάνεται ραγδαία, μετά την παραίτηση της. Είχε γίνει αναγνωρίσημη παγκοσμίως.

«Νομίζω ότι το μετατραυματικό στρες πυροδοτείται κυρίως όταν εμφανίζομαι δημόσια. Λόγω των βλέψεων που δέχομαι, νιώθω ότι οι άνθρωποι μπορούν να δουν μέσα από τα ρούχα μου. Και αυτό μου προκαλεί βαθιά ντροπή. Με κάνει να αισθάνομαι ότι έχασα κάθε δικαίωμα στην ιδιωτική μου ζωή, κάτι που έκανα γιατί είμαι μόνο μια αναζήτηση στο Google μακριά», εξομολογήθηκε.

Μια από τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της, ήταν όταν φόρεσε χιτζάμπ σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Έκτοτε, δέχεται ακόμη και απειλές περί θανάτου γι΄αυτο. Η Καλίφα έχει προηγουμένως παροτρύνει τους ανθρώπους να μην ασχοληθούν με αυτή τη βιομηχανία, καθώς τα βίντεο που έκανε θα τη «στοιχειώνουν μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Μια εναλλακτική καριέρα

Αφού αποσύρθηκε, η Μία Καλίφα είναι πλέον influencer και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παντρεύτηκε τον σεφ Ρόμπερτ Σάντμπεργκ, ένας γάμος που κράτησε μόνο δύο χρόνια. Συνέχισε ως αθλητική παρουσιάστρια και μοντέλο. Στο Twitter έχει σχεδόν 4 εκατομμύρια θαυμαστές, πάνω από 27 στο TikTok και πάνω από 25 στο Instagram.

Η διαδικτυακή διασημότητα μακριά από τη βιομηχανία που την έφερε στο προσκήνιο, έχει πάρει τα ηνία και στο OnlyFans. Σύμφωνα με τους International Business Times, η Καλίφα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη πρώην πορνοστάρ στον συνδρομητικό ιστότοπο. Κατά προσέγγιση, τα κέρδη από την πλατφόρμα αγγίζουν τα 10.000 δολάρια ημερισίως.

Όσα δεν έβγαλε στην προηγούμενη καριέρα, μπορεί και τα βάζει στην τσέπη της σε μια μέρα, χωρίς να χρειάζεται να τα μοιράζεται με παραγωγούς. «Επιτέλους έχω αυτοπεποίθηση για το ποια είμαι και τις αποφάσεις παίρνω για μένα. Αυτός είναι ο τρόπος μου να είμαι ο εαυτός μου έξω από τα όρια των συμβατικών μέσων», δήλωσε μετά την έναρξη λειτουργίας του λογαριασμού.

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα