Ηλεία

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους καρναβαλιστές στην Κρέστενα

Τάσος Καρνάρος : «Ανακοινώσεις και λεπτομέρειες την Παρασκευή»

Μια μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει το νομικό πρόσωπο αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων για τους καρναβαλιστές που θα συμμετάσχουν στην φετινή γιορτή του καρναβαλιού.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Τάσος Καρνάρος, πρόεδρος του νομικού προσώπου αθλητισμού και πολιτισμού και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κρεστένων, η μεγάλη αυτή έκπληξη θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, μετά την συνάντηση που θα γίνει για τον τελικό σχεδιασμό των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων.

«Την Παρασκευή θα συγκεντρωθούμε για να κάνουμε τον τελικό σχεδιασμό των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων μας. Έχουμε από νωρίς φέτος ξεκινήσει τις ετοιμασίες με όλους τους φορείς, και θα έχουμε μια μεγάλη έκπληξη στο καρναβάλι μας που θα ανακοινωθεί μετά την συνάντηση της Παρασκευής. Θα είναι μια έκπληξη που θα συναρπάσει όλους τους καρναβαλιστές. Οι εκδηλώσεις για τις αποκριές, όσο και αν είναι μια όμορφη και χαρούμενη γιορτή, θα γίνουν με απόλυτη σοβαρότητα στον δήμο μας».

Επίσης ο κ. Καρνάρος τόνισε πως την Πέμπτη το απόγευμα στις 5.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του νομικού προσώπου (αίθουσα ΚΑΠΗ), θα γίνει και η κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ του δήμου με την παρουσία του δημάρχου.

«Τα ΚΑΠΗ δεν είναι οι απόστρατοι της τρίτης ηλικίας, αλλά οι άνθρωποι που είναι γεμάτοι ζωντάνια και αυτό το αποδεικνύουν καθημερινά. Είμαστε σε διαβούλευση ακόμη και για τον τρόπο που θα το ονομάζουμε» επισήμανε ο κ. Καρνάρος, που ετοιμάζει και την κοπή της πίτας του εμπορικού συλλόγου σε λίγες μέρες.

Όλη η επικαιρότητα